Ege İzmir’de yılın hemşiresi Duman

İzmir’de yılın hemşiresi Duman

18.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

İzmir’de yılın hemşiresi Duman

ÇİĞLİ Bölge Eğitim Hastanesi’nde görev yapan Tezcan Duman, Sağlık Bakanlığı tarafından İzmir’de yılın hemşiresi seçildi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen tören için Ankara’ya giden Duman, ödülünü Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’den aldı.

Haberin Devamı

İki yıl üst üste

Meslekte 25 yılı geride bıraktığını belirten Duman, “Asker eşi olduğum için ülkemizin değişik bölgelerinde görev yapma imkanı buldum. Bu mesleği yapmaktan çok mutluyum. İnsanlara yardım etmek ve acılarını dindirebilmek bana büyük bir mesleki tatmin sağlıyor. Hastalarımızın iyileşip taburcu olduğunu görmek en büyük motivasyon kaynağımız. Kendimi hastalarımızın yerine koyarak görevimi yapmaya çalışıyorum” dedi.

Yılın hemşiresinin iki yıldır Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi’nden seçildiğini belirten Başhekim Op. Dr. İlker Kızıloğlu da, “Sağlık Bakanlığı tarafından iki yıl üst üste yılın hemşiresi seçilen hastane olduk. Geçen yıl da Koroner Yoğun Bakım Servisi’nde görevli Zarife Erkan yılın hemşiresi seçilmişti. İnanıyorum ki, daha iyi işleri beraber yapacağız” diye konuştu. l İZMİR DHA

Yazarlar