Ege ‘İzmir’den umut olacağız’

‘İzmir’den umut olacağız’

02.03.2018 - 00:35 | Son Güncellenme:

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i ziyaret etti.

‘İzmir’den umut olacağız’

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i ziyaret etti. Başkan Atila ile Kavalar, Deniz Yücel’e başarı dileklerini iletirken, meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve il yönetim kurulu üyeleri de İzmir’in ve Bornova’nın geleceğinin şekillendirilmesinde daha yakın bir çalışma içinde olacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Birlikte yönetim vurgusu

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova’nın İzmir’in giriş noktalarından biri olduğunu belirtti, “Biz Bornova’da bütün hemşehrilerimizle birlikte tek bir vücut olarak ortak akılla kentimizi birlikte yönetiyoruz. Birlikte yönetimin önemine inanıyoruz” diye konuştu.

Şeffaf belediyecilik

CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar da “Birlik beraberlik içinde çalışmalarımızı yürüteceğiz” diye konuştu. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “İzmir’de CHP’li belediyelerimiz şeffaf belediyeciliği en iyi şekilde uyguluyor. Bunun ülkemize yayılmasını istiyoruz. İzmir’den Türkiye’ye umut olacağız. Birlik ve beraberlik içinde çalışacağız, umudumuzu hiçbir zaman yitirmeyeceğiz” dedi.