Ege “İzmir’e hizmet için biz adayız”

“İzmir’e hizmet için biz adayız”

06.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Özel İzmir Gazi Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Selim Amato İzmir Ticaret Odası Meslek Komitesi ve Meclis üyeliği seçimlerinde, adaylığını açıkladı.

“İzmir’e hizmet için biz adayız”

600 şirket var

Haberin Devamı

9 Nisan’daki İzmir Ticaret Odası 31 no’lu İnsan Sağlığı Grubu Komitesi seçimlerinde güçlü şirketlerle beraber olduklarını belirten Op. Dr. Amato, “Seçimlerde kişiler değil, şirketler adaydır. Şirketler, kişileri önerir. Biz de güçlü şirketlerle beraberiz. Yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Rakiplerimiz de çok güzel çalışıyor, onlar da çok kaliteli insanlar. Biz, İzmirlilere ve şirketlere hizmet vermek için yola çıktık. Herkes İzmir’e hizmet etmek için çalışıyor” dedi.

‘Ben değil, Biz Adayız’ sloganıyla yola çıktıklarını kaydeden Amato, “İzmir’e olan aşkın nedeniyle seçimlerde aday oldum” diye konuştu. Op. Dr. Selim Amato, grupta yaklaşık 600 şirketin yer aldığını sözlerine ekledi.

Sağlık turizmi vurgusu

Haberin Devamı

Sağlık turizmine önem verdiklerini kaydeden Selim Amato, “Ekip arkadaşlarımızla görüştüğümüzde, özellikle İzmir’de sağlık turizminin geliştirilmesi konusunda çalışma yapalım dedik. Yaşlı bakımı konusunda İzmir başta olmak üzere Türkiye’de birçok şehir, Avrupa’ya bakacak nitelikte. Bu noktada önemli çalışmalar yapacağız. Tecrübeli bir ekibiz” ifadelerini kullandı.