Ege İzmir fuarcılığına 83 milyon TL bütçe

İzmir fuarcılığına 83 milyon TL bütçe

07.04.2024 - 00:21 | Son Güncellenme:

İzmir Ticaret Odası, 2024 yılında fuarcılık hizmetlerine 83 Milyon TL’lik dev bütçe ayrıdı. İZTO Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, “İzmir fuarcılığı gelişiyor, üyelerimiz İzmir Ticaret Odası destekleri ile büyüyor” dedi.

İzmir fuarcılığına 83 milyon TL bütçe

İzmir Ticaret Odası (İZTO), Türkiye’de üyelerine düzenli olarak fuar desteği veren tek oda olarak, 2023 yılında fuarcılık hizmetlerinden faydalanan toplam 2814 üye için yaklaşık 30 Milyon Türk Lirası destek sağladı. İzmir 40 önemli fuara ev sahipliği yapacağı 2024 yılında, İzmir Ticaret Odası’nın fuarcılık hizmetlerine ayırdığı bütçe 83 Milyon Türk Lirası olarak belirlendi. İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, yurt içinde ve yurt dışında düzenlenen hemen her fuarın katılımcı ve ziyaretçi listelerinde İzmir Ticaret Odası üyesi firmaların yer alması hedefiyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Haberin Devamı

İzmir fuarcılığına 83 milyon TL bütçe

İzmir’in çok önemli bir kent olduğuna dikkat çeken Özgener, “Fuarcılıkta parolamızı, Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Bu şehirde fuarlar kurun, sergiler açın’ deyişi ile belirledik. Gururla söylemeliyim ki bugün kamuoyunca ‘Fuarlar Şehri İzmir’ olarak lanse ediliyoruz. İzmir, bu gerçeği daha da perçinleyebilmek için çok önemli fırsatlara sahip bir şehir. İzmir fuarcılığı gelişiyor, üyelerimiz İzmir Ticaret Odası destekleri ile büyüyor” dedi.

 

Yazarlar