Ege İzmir’i zehirleyeceklerdi

İzmir’i zehirleyeceklerdi

16.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Karşıyaka’da Asayiş ekiplerinin, şüpheli gördükleri minibüsü takip etti. Minibüste yapılan aramada 1200 şişe sahte votka ele geçirdi. Merdivenaltında üretildiği sanılan içkilere el kondu, üç kişi gözaltına alındı

İzmir’i zehirleyeceklerdi

İzmir polisi, sahte içki konusunda büyük bir iş daha başardı. Karşıyaka’da, asayiş ekibinin şüphelenmesi üzerine takibe alınan bir minibüste yapılan aramada 1200 şişe sahte votka ele geçirildi. Minibüste ayrıca 1548 kutu gümrük kaçağı enerji içeceği de bulundu. Merdivenaltı bir yerde yapıldığı tahmin edilen içkilere el koyan polis, üç kişiyi de gözaltına aldı. Karşıyaka’nın Yamanlar Mahallesi’nde devriye gezen asayiş ekipleri, 35 PC 461 plakalı bir minibüsten şüphelenince takibe aldı.

Ya yakalanmasaydılar
Deponun önünde duran minibüsten inen üç kişinin depoya koli koli mal taşıması üzerine şüpheleri artan polis, kısa zamanda operasyon düzenledi. Minibüste yapılan aramada kolilerin içinde votka ve enerji içeceğinin bulunduğu görüldü. Ekipleri karşılarında gören C.K. (40), A.D. (20) ve Y.A. (28) malların faturalı olduğunu söyledi. Kontrol edilen faturanın sahte olduğu anlaşılınca, 3 zanlı gözaltına alındı. Yapılan sayımda minübüste 1200 şişe votka, 1548 kutu faturasız enerji içeceği tespit edildi. Zanlıların bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Depoyu yeni kiralamışlar
Sahte içki operasyonunda gözaltına alınan üç zanlı ile ele geçirilen içki ve enerji içecekleri, Polis Merkezi’ne götürüldü. Depoyu yeni kiralayan zanlılarıa ait enerji içeceklerinin gümrük kaçağı, votkaların da sahte olduğu, iki tür içkinin de İstanbul’dan getirildiği belirtildi.