Ege İzmir’in müzik bayramı

İzmir’in müzik bayramı

30.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kalkınma Ajansı’nın katkıları, Eczacıbaşı Holding’in ana sponsorluğu, İtalya Konsolosluğu ile İzmir Goethe Enstitüsü işbirliği, Tekfen ve Arkas’ın program sponsorluğunda İzmir’de müzik şöleni başladı.

İzmir’in müzik bayramı

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen 32. Uluslararası İzmir Festivali Tekfen Filarmoni Orkestrası & Charlie Siem Konseri ile start aldı. 7 Temmuz’a kadar sürecek müzik ziyafetinin ilk durağında “Üç Denizin Sesi” Tekfen Filarmoni Orkestrası müzikseverlerle buluştu. İKSEV Başkanı Filiz Eczacıbaşı Sarper, Adnan Saygun Sanat Merkezi’ndeki etkinlikte, festivale katkı koyan kişi ve kuruluşlara teşekkür plaketi takdim etti.

Haberin Devamı

İzmir’in müzik bayramı

İzmir’in müzik bayramı

İzmir’in müzik bayramı

‘Altın Testi’ ödül gecesi

İzmir Rotary Kulübü’nün düzenlediği 15. Uluslararası Altın Testi Seramik Yarışması’nda ödülleri sahiplerini buldu. Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşen ödül töreni ve sergi açılışına sanat ve cemiyet yaşamının önde gelen isimleri katıldı. İzmir Rotary Kulübü Başkanı İra Özkesen, yarışmaya gösterilen yoğun ilgiden çok memnun olduklarını belirterek, “İzmir Rotary Kulübü tarafından, Yıldız-Halim Şima önderliğinde 1991 yılından beri düzenlenen yarışma, ülkemizde seramik sanatının gelişmesi ve ve daha geniş kitlelere tanıtılmasını amaçlıyor” dedi.

İzmir’in müzik bayramı

İzmir’in müzik bayramı

Arda Serigrafi fuara renk kattı

İzmir’in önde gelen serigrafi ve reklam malzemeleri şirketi Arda Serigrafi, yeni teknoloji makinalarıyla bu yıl beşincisi düzenlenen İzmir Dijital Fotoğrafçılık ve Albüm Tanıtım Günleri Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. Geniş ürün yelpazesi ile Türkiye’nin her yerine dağıtım yapan Arda Serigrafi, araç kaplama ve baskı folyoları, reklam ürünleri ve yardımcı malzemeleri, dijital yazıcılar ve plotterlar, transfer presleri, transfer tekstil folyoları, masa üstü süblimasyon ürünleri, laminasyon ve baskı makinaları, kazıma plakaları, ödül ve plaket ürünleri, lazer yazıcı ve kağıtları, serigrafi mürekkepleri ve yardımcı malzemeleri ile hizmet veriyor.

Haberin Devamı

İzmir’in müzik bayramı

Yedi Kocalı Hürmüz Salihli’de

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlanan “Yedi Kocalı Hürmüz” adlı tiyatro oyunu Salihli’de sergilendi. Ramazan ayına renk katan eğlenceli oyun, Salihlili vatandaşların büyük beğenisini kazandı.

Büyük alkış aldı

Name Sofu, Servet Şencel, Batuhan Nil, Kaan Şensoy, Harun Ovagülü, Murat Bakır, Selim Can Doğancı, Abdullah Işılak, İrem İner, Derya Bozdoğan, Banu Esen, Miray Aksüt, Polen Uğursalan, İdil Kayın, Yaşar Genili, Burak Tüfekçioğlu, Ceylin Eryılmaz, Elif Su Akın, İlker Kaplan, Hüseyin Işık, Ayşe Zeybek, Melek Yıldız ve Yaren Köseoğlu, oyundaki performansları ile dakikalarca alkışlandı.

İzmir’in müzik bayramı