Ege İzmir’in ofis ihtiyacına ‘İdea’l çözüm bizde

İzmir’in ofis ihtiyacına ‘İdea’l çözüm bizde

21.07.2017 - 05:35 | Son Güncellenme:

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy “İdea’l Ofis’le modern ofis ihtiyacını karşılayacağız” dedi

İzmir’in ofis ihtiyacına ‘İdea’l çözüm bizde

İzmir’in eskiyen ticari yapı stoğunun depreme dayanıksız, otoparkı olmayan ve ihtiyacı karşılamayan nitelikte olduğunu kaydeden Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, İzmir’in yeni ticaret merkezi olan Bayraklı’nın bu konuda önemli bir potansiyel taşıdığını söyledi. Birbiri ardına yükselen ofis projelerinin çok gibi görünse de aslında modern ofis ihtiyacını karşılaması açısından önemli olduğunu belirten Cem Yücesoy, Alsancak-Kemeraltı hattına arasına sıkışan ticari hayatın da büyük oranda bu bölgeye kayacağını dile getirdi.

Haberin Devamı

32 milyon liralık proje

Bayraklı’da 32 milyon liraya hayata geçirecekleri İdea’l Ofis projesinin İzmir çalışma dünyasına yeni bir soluk getireceğini vurgulayan Yücesoy, sunulan ortak hizmetlerle giderlerin en aza indirgendiğine dikkat çekti. Yücesoy, zemin çalışmalarına başlayan İdea’l Ofis’te, projelerini geliştirirken dış cephede uyguladıkları sistemle gizli balkonlar eklediklerini ve en kaliteli malzemeleri kullandıklarını vurguladı. Projelerinin lokasyonuyla diğerlerinden ayrıldığını belirten Cem Yücesoy şunları vurguladı:

‘En değerli noktadayız’

“İdea’l Ofis projemiz, İzmir’in en değerli noktasında. Ankara asfaltı üzerinde ve adliyeyle hastanelere yakın olması, ulaşımının rahatlığı artılarından sadece biri. Bunun yanı sıra; geniş lobisi, bünyesinde yer alan kurumların lansmanlarını ve kokteyllerini düzenleyebilecekleri bir dikey iç bahçesi de bulunuyor.”