Ege İzmir iş dünyası Ata’sının izinde

İzmir iş dünyası Ata’sının izinde

10.11.2021 - 00:21 | Son Güncellenme:

İş insanları, Ulu Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yılı nedeniyle birer mesaj yayımladı, “Ülkemizi hak ettiği çağdaş medeniyetler seviyesine çıkaracağız” dedi

İzmir iş dünyası Ata’sının izinde

İzmir iş dünyası temsilcileri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. İş insanları, “Atatürk’ün gösterdiği istikâmet doğrultusunda Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, fikir ve ideallerine sımsıkı bağlı kalacağız. Ülkemizi hak ettiği çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak için çalışacağız” mesajını verdi.

Haberin Devamı

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar: Atatürk, karanlık bir dönemi aydınlığa dönüştüren devrimleri ile bugüne de ışık tutmaya, rehber olmaya devam ediyor. Bir asır önce olduğu gibi bugün de manevi mirasıyla ülkemizi aydınlatma başarısını gösteren gerçek bir deha.

EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer: Atatürk’ün eşsiz vizyonu ile bizlere emanet ettiği laik, demokratik ve hukuk devleti anlayışına dayalı Cumhuriyet değerlerini sahiplenmek ortak sorumluluğumuz.

BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kasalı: Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, fikir ve ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere çıkarma gayreti içerisindeyiz.

ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabağlı: Atatürk’e, eserlerine ve Türk milletine olan inancına layık olmaya devam edeceğiz, gelecek nesillere Atatürk’ün emanetini en iyi şekilde devredeceğiz.

Haberin Devamı

İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt: Onun mirası olan Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine ulaştırma yolunda bıkmadan usanmadan azimle çalışarak, yaşatmak ve diri tutmak, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e minnet borcumuzdur.

‘Temel görevimiz’

EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul: Bu halk hiçbir zaman Mustafa Kemal Atatürk’ü, ilkelerini, aziz hatırasını unutmadı, unutmayacak.

İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin: En büyük eserim dediği Cumhuriyetimizi ve kazanımlarını ilelebet yaşatmak ve ileri medeniyetler düzeyine taşımak üzerimize düşen temel sorumluluktur.

EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Kılıç: Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ü kuşkusuz matem ile yad etmek yerine, fikirlerini ve ilkelerini yaşatarak gelecek nesillere yansıtmayı görev kabul ediyoruz.

KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Seçil Beydemir Kaynak: Cumhuriyet şemsiyesi altında birlik ve beraberlik içerisinde yaşamak ve değerlerine daha bir şevkle sarılmak tüm vatandaşların asli görevi.

GİFED Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter: Elde ettiği başarıların tamamını aziz Türk milletine mal eden Ulu Önder, dünya tarihinin en başarılı mücadelesiyle bağımsızlığını kazanmış ve Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açmıştır.

Haberin Devamı

TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sebastien Durmuş: 10 Kasım, sadece Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma değil, onun en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni geliştirip koruyarak geleceğe taşıma azmimizi tazelediğimiz gündür.

EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun: Bu toprakların halkından aldığı kuvvetle Türkiye’yi ayağa kaldıran Atatürk, bizlere bıraktığı miras ile geleceğe ışık tutmaya devam edecek.