Ege İzmirliler, hizmet diyecek

İzmirliler, hizmet diyecek

27.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ ve Konak Belediye Başkan adayı Melek Eroğlu ile birlikte Mimar ve Mühendisler Grubu İzmir Şubesi’ni ziyaret etti

İzmirliler, hizmet diyecek

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ ve Konak Belediye Başkan adayı Melek Eroğlu ile birlikte Mimar ve Mühendisler Grubu İzmir Şubesi’ni ziyaret etti. İzmir’in bütüncül planlarının tamamlanması için çok vakit kaybedildiğini belirten Nasır, 31 Mart’ın kentin geleceği için bir dönüm noktası olduğunu dile getirdi. Altyapı ve üstyapı anlamında kentte revizyonun şart olduğunu vurgulayan Nasır şöyle konuştu:
Kent için büyük şans
“İzmir gibi bir dünya kentine yakışacak şekilde planlı, programlı ve yaşamı kolaylaştıracak planlama ile İzmir’imizi hakettiği noktaya kısa zamanda getirebiliriz. Partimizim Büyükşehir adayı Sayın Nihat Zeybekci, kentimiz için büyük bir şans. Hemşerilerimin siyasi düşünceleri bir kenara koyup hizmet belediyeciliğine destek vereceklerine inanıyorum.”