Ege “İzmirliler polisimiz sayesinde huzurlu”

“İzmirliler polisimiz sayesinde huzurlu”

08.04.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz ve ekibi, Türk Polis Teşkilatı’nın 166. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti.

“İzmirliler polisimiz sayesinde huzurlu”

Çalışmaları için İzmir Emniyet Teşkilatı’na teşekkür eden Kocaoğlu, “İzmir için yaptırdığımız ankete göre, insanlar kendilerini büyük oranda güvende hissediyor. Bu sonuç, Emniyet Müdürümüz ve teşkilatının ne kadar özverili çalıştığının en somut delilidir. İzmir halkı adına teşekkür ediyorum” diye konuştu. Yılmaz da, Kocaoğlu’na bugüne kadar verdiği destekler için teşekkür etti.


Cepten su borcunu ödeyebileceğiz

Web sitesini yenileyen İZSU Genel Müdürlüğü, cep telefonları için İZSU mobil sayfası oluşturdu. www.izsu.gov.tr adresini kullanan İzmirliler İZSU ile ilgili haberler, su kesintileri, su faturası borcu, su ve atıksu tarifesi, laboratuvar analiz, makine ve araç kiralama, keşif, proje ve katılım payı, baraj doluluk oranları, sudaki arsenik değerleri, ihaleler, günlük su üretimi, abonelik işlemleri hakkında bilgi alabiliyor, adres ve telefon bırakarak arıza bildiriminde bulunabiliyor. Ayrıca İZSU yetkilileri cep telefonu aracılığıyla fatura ödeme hizmetine de bu yıl içinde geçeceklerini belirtti.