Ege İzmirspor gümbür gümbür

İzmirspor gümbür gümbür

06.06.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

9 Haziran’da başlaması planlanan Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezona direkt 3. Lig hedefiyle iddialı bir giriş yapmak isteyen İzmirspor, bomba transferler gerçekleştirdi.

İzmirspor gümbür gümbür

BERKE MANKIR MİLLİYET Lacivert beyazlılar, bir dönem Ankaragücü’nde gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken, ardından Fenerbahçe’ye transfer olan Gökhan Emreciksin’i resmen kadrosuna dahil etti.

Gökhan kariyerinde Kayserispor, Manisaspor, Konyaspor, Elazığspor, Göztepe, Boluspor, Kartalspor, Tarsus İdman Yurdu, Cizrespor, Tekirdağspor, Kütahyaspor, Siirt Gücü ve Lüleburgazspor gibi takımların formalarını giydi.

Bu büyük transferin ardından takıma bomba bir transfer daha yapan İzmir ekibi, Engin Baytar’ı da kadrosuna kattı.

Süper Lig’de Galatasaray ve Trabzonspor formaları giyen Engin, İstanbulspor, Karşıyaka, BB Erzurumspor, İstanbulspor, Malatyaspor USA, Karadeniz Ereğli Belediyespor, Merit Alsancak Yeşilova, Gaziosmanpaşa takımlarında mücadele etti. Gökhan Emreciksin antrenmanlara başlarken, Engin Baytar’ın yarın takıma katılacağı belirtildi.

Transferlerine ara vermeden devam eden lacivert beyazlılar, eski yıldız oyuncuları Tolga Çavdar, Uğur Özvardar ve Kubilay Baktır’ı da yuvaya döndürdü.

Göztepe altyapısından yetişen kaleci Doğancan Ereşmeli de resmen İzmirspor’da. Murat Turan’ı Vefaspor’dan transfer eden İzmirspor, Göztepe’de de oynamış Recep Kayık’ı renklerine bağladı.

Engin Kaya, Samet Emre Taner, Ömer Yılmaz ve Emre Dinarlı da gelecek yıl İzmirspor’un başarısı için ter dökecek.

Haberin Devamı

‘Biz hazırız’

İzmirspor Futbol Şube Başkanı Fırat Özefe, çarşamba günü startı verilecek Bölgesel Amatör Lig için hazır olduklarının sinyalini verdi.
Özefe, “İzmirspor’un marka değerini yükseltip yarışmacı spor kulüplerinden biri haline getirmek ve şanlı mazimize yaraşır şekilde üst liglerde mücadele etmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

“Sıra Bizde” sloganıyla attığımız ilk adım, bizleri hedefe ulaştıracaktır. Tıpkı diğer İzmir ekipleri gibi biz de bu kente yeni bir soluk getirerek yeniden İzmirspor aşkını aşılayacağız.

11 yıllık profesyonel kimlik özlemimizi dindirerek her sene bir üst lig hedefi ile bu kutsal armayı en üst noktaya taşımak en büyük gayemiz. Bunu yaparken de artık tüm İzmir’in desteğini görmeyi arzuluyoruz. İzmirspor olarak yepyeni bir sayfa açıyoruz. Artık zor günleri geride bırakıp umutla geleceğimizi inşa ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yazarlar