Ege İzmirspor sahasına kavuştu

İzmirspor sahasına kavuştu

15.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmirspor’un Konak Belediyesi ve Futbol Federasyonu tarafından 350 bin TL harcanarak yenilenen Osman Kibar Tesisleri, törenle açıldı.

İzmirspor sahasına kavuştu

İzmirspor Başkanı Tahir Gürler, kurdeleyi Konak Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Yunak’la birlikte kesti. Altyapı ve spor okullarına hizmet verecek Osman Kibar TesiSleri’nin yenilenmesiyle önemli bir aşama kat ettiklerini belirten Gürler, “İzmirspor her zaman yetiştirici bir kulüp oldu. Osman Kibar Tesisleri yeni haliyle futbola hizmet etmeye devam edecek” dedi. İzmirspor, salı günü kongreye gidecek.

Haberin Devamı

Bekir ve Ahmet ilk 11’e girdi

Ligde 7 maçtır galibiyete hasret kalan, Türkiye Kupası’na Bugsaş’a yenilerek veda eden Manisaspor, pazartesi günü Fenerbahçe maçında şeytanın bacağını kırmak istiyor. Teknik Direktör Kemal Özdeş, Bekir ve Ahmet İlhan’a ilk 11’de görev vermeye hazırlanıyor. Mehmet Güven’in sakat, Murat Erdoğan ile Nizamettin’in cezalı olması nedeniyle sıkıntıya düşen Özdeş; Yiğit İncedemir’in yanında ön liberoda Bekir’i denedi. Ahmet İlhan’a da sağ kanatta görev veren Özdeş, Murat Erdoğan’ın görev yaptığı bölgeye Isaac’i çekti. Ömer Aysan iyileşti. DHA

Turgutlu’da kritik maç

İkinci Lig Beyaz Grup’ta şampiyon adayı Altay ile zirveyi zorlamaya çalışan Turgutluspor, bugün Turgutlu’da Ege derbisinde karşı karşıya gelecek. İlk etabı 30 puanla 4. sırada tamamlayan Ekrem Al’ın Altay’ı ile Yusuf Şimşek komutasındaki Turgutluspor, bu büyük derbiden üç puan çıkarmak için zorlu bir 90 dakika yaşayacak. 7 Eylül Stadı’ndaki maçın hakemi Adem Sarıtaş. Altay’da sakat olan Yunus, Şenol, Fatih Egedik ve Zafer, kadroda yer almayacak. Ekrem Al, yeni transferlerle güçlendiklerini, Turgutlu galibiyetiyle iyi başlangıç yapacaklarını söyledi.

Altınordu-Sarıyer
İkinci Lig Kırmızı Grup’ta ikinci yarının ilk haftasında Altınordu, Sarıyer’i konuk edecek. Buca İlçe Stadı’ndaki maç saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmanın hakemi Yavuz Çetin. Teknik Direktör Yasin Çamtepe, sakat futbolcuların çokluğuna rağmen zoru başaracaklarını söyledi.