Ege İZVAK mali genel kurulu yaptı

İZVAK mali genel kurulu yaptı

12.05.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı’nın (İZVAK) olağan mali genel kurulunda Ali Erten başkanlığındaki yönetimin faaliyet ve denetim kurulu raporları, tüm üyelerin oy birliği ve alkışlarla ibra edildi.

İZVAK mali genel kurulu yaptı

İZVAK’ın 2022 yılı bütçesi 370 bin lira olarak açıklandı. 2022 yılı için hazırlanan tahmini bütçede ve 2021 yılı harcamalarında personel, kira, ulaşım, temsil ve ağırlama gibi giderlerin olmaması dikkati çekti. İZVAK Başkanı Ali Erten, “Kulüplerimizle birlikte Türkiye’ye örnek bir iş birliği ve dayanışma ortamı geliştirdik. Son yıllarda İzmir tesisleşme anlamında büyük ivme kazandı. Bizler her şartta kulüplerimizin yanında ve daima hizmetindeyiz. Daha çok işimiz var. Bize emanet edilen bayrağı, yönetim kurulumuzdaki çok değerli arkadaşlarımızla birlikte en iyi şekilde taşımaya ve sizlere layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Büyükşehir semt spor sahalarını artırıyor

“Balıkesir Uluslararası Gençlik Modeli”ni hayata geçirerek gençlerin; enerjisini ve potansiyelini doğru değerlendirebilmeyi, şehri uluslararası gençlik çalışmaları konusunda bir merkez haline getirmeyi amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını sürdürüyor. Gençlik merkezlerinden spor tesislerine, bölgenin en büyük kütüphanesinden Espor tesisine, teknoloji ve girişimcilik zirvelerinden kariyer buluşmalarına kadar gençlere yönelik yatırımlarını artırarak devam ettiren belediye, gençler için hem mevcut semt spor sahalarını yeniliyor hem de yenilerini kazandırıyor.