Ege KAF KAF’A ICRA TAKIBI

KAF KAF’A ICRA TAKIBI

05.12.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Altay Başkanı Konuşmaz’ın sahibi olduğu Kornerspor şirketi, Kaf Kaf’tan alacağı olan 23 bin 450 TL?için icra takibi başlattı

KAF KAF’A ICRA TAKIBI

Süper Lig’e çıkmak için nefes nefese zirve mücadelesi yapan İzmir’in köklü iki kulübü KSK ile Altay, İcra Müdürlüğü’nde de ter döküyor. Altay Başkanı Niyazi Konuşmaz’ın sahibi olduğu Kornerspor şirketi, Karşıyaka’dan 23 bin 450 TL.lik alacağını tahsil etmek için icra takibi başlattı. Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü’nde 2009-9770 nolu dosyaya göre Kornerspor, 31 Mart 2009 tarihinden bu yana alacağı olan 23 bin 450 TL.lik bedeli tahsil edemeyince haciz yoluna başvurdu. Ligde Kaf Kaf’ı 3-1 yenen, puan cetvelinde de 5 puan üzerinde bulunan Altay, Başkan Konuşmaz ile mali cephede de bir yara açmaya hazırlanıyor. Konuşmaz konu hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmadığını şirket çalışanlarının böyle bir işleme gittiğini ifade etti.
Karşıyaka Başkanı Akif Ersezgin ise “Kulübe geldiğim günden bu yana Kornerspor’a borcumuz olduğunu biliyorum. Fakat bu son icra takibiyle ilgili bilgim yok. Tüm borçlarımızı ödeyeceğiz” diye konuştu.