Ege Kaf Kaf Baskent’ten tesis onayını aldı

Kaf Kaf Baskent’ten tesis onayını aldı

22.02.2020 - 00:00 | Son Güncellenme:

Mavişehir Spor Alanı’na yapacağı toplam büyüklüğü 100 dönümü bulan altyapı tesisiyle ilgili olarak Karşıyaka Kulüp Başkanı Turgay Büyükkarcı, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve İZVAK Başkanı Ali Erten ile birlikte, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti. Müjdeli haberi veren Büyükkarcı, “Bakanımızdan onayı aldık. TOKİ ile projeyi hayata geçirmek için düğmeye basıyoruz” dedi

Kaf Kaf Baskent’ten tesis onayını aldı

İzmir’de kendi stadına kavuşmak için diğer futbol kulüpleri arasında ilk adımı atan ancak her defasında çeşitli engellere takılarak umut törpüleyen Karşıyaka’ya, Mavişehir’de 100 dönümlük alana sahip olacak altyapı projesi için Ankara’dan müjdeli haber geldi. AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve İZVAK Başkanı Ali Erten ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret eden ve projeyi sunan Karşıyaka Kulüp Başkanı Turgay Büyükkarcı, Bakan Kurum’un da onayı ile TOKİ işbirliğinde tesislerin hayata geçireleceğini duyurdu. TOKİ Başkanı Ömer Bulut’un da hazır bulunduğu ziyarete; AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, Genel Sekreter Mehmet Yaya ve yönetici Kazım Türk de katıldı.

TOKİ ile ortak plan

Ziyaretin ardından yönetim kurulu adına açıklamalarda bulunan Başkan Turgay Büyükkarcı, “Bakanımızdan gereken onayı aldık. TOKİ ile proje detayları üzerinde çalışmaya başlıyoruz. En kısa zamanda altyapılarımızı ayağa kaldıracak bu projeyi hayata geçireceğiz. Karşıyakamıza hayırlı olsun. Bu projenin gerçekleşmesi için büyük emek ve destek veren AK Parti İzmir Milletvekili Sayın Hamza Dağ’a, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Kasapoğlu’na, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’a camiamız adına teşekkürlerimizi borç biliriz” dedi.