Ege Kaf Kaf’ın altyapısı küllerinden doğuyor!

Kaf Kaf’ın altyapısı küllerinden doğuyor!

21.11.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yıllarda “Ligin sonuna demir attı ve battı” iddialarıyla gündeme gelen Karşıyaka’nın altyapısı, son zamanlarda yakaladığı başarı trendiyle Bölgesel Gelişim Ligleri’nde fark yaratıyor

Kaf Kaf’ın altyapısı küllerinden doğuyor

Gelişim Ligleri’nde altyapıdan gençleri ile mücadele eden yeşil kırmızılılar U-15, U-16, U-17 ve U-19 takımları ile ortaya koydukları performans ile ayakta kalmaya çalışıyor. Geçtiğimiz yıl haklarında yapılan battı ve ligin sonuna demir attı iddialarına en güzel cevabı oynadıkları futbol ile veren gençler, Karşıyaka’nın geleceğine ışık tutuyor. Maddi ve manevi zor günler yaşayan yeşil kırmızılı ekipte kulüp Başkan vekili Gökhan Şensan gözetiminde Altyapı sorumlusu Tayfun Yungül’ün yoğun mesai harcadığı ve yükselişe geçirdiği altyapı adeta küllerinden yeniden doğuyor.

Haberin Devamı

Hayalden gerçeğe

Yeşil kırmızılıların mücadele ettikleri 4 farklı Bölgesel Gelişim Ligi’nde en iyi formu U-19 ve U-16 liglerinde tutarken, U-17 Ligi’nde ise çıkış arıyor. İzmir futbolunun en eski ve köklü kulübü 105 yıllık çınar Karşıyaka’nın gençleri, çalışmalarını Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’ndeki suni çim saha yürütüyor. 600’ün üzerinde gencin sporcu olma hayallerine yuva olan Karşıyaka, kısıtlı imkanlarla da olsa ayakta kalıp başarı yakalamaya devam ediyor.