Ege Kaf Kaf’ta çöküş dönemi

Kaf Kaf’ta çöküş dönemi

04.03.2018 - 23:40 | Son Güncellenme:

Borç yükü altında kıvranan Karşıyaka futbolda ve basketbolda aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzüyor. Futbolda üst üste 5. yenilgisini alan yeşil kırmızılılar, potada da Play Off hedefinden çok uzakta...

Kaf Kaf’ta çöküş dönemi

TFF 2. Lig’de transfer yasağı ve takımdan ayrılan isimler yüzünden altyapı ağırlıklı kadroyla kalan Kaf Kaf, üst üste 5. mağlubiyetini Gümüşhanespor maçında 1-0’lık sonuçla aldı.

Haberin Devamı

Ateş hattına girdi

İlk yarıda 6 puanı borçlar yüzünden silinen, 30 puanının silinmesini de taraftar, yeni yönetim ve Mesut Sancak’ın girişimleriyle son anda önleyen Karşıyaka, kötü gidişe çare bulamayınca son 9 maça 15 puanla düşme hattında girdi. Basketbolda Avrupa’daki başarılı grafiğine rağmen bu sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde yalnız 6 galibiyet alabildi.

Taraftar tepkili

Play Off hedefinin çok gerisinde, düşme hattının yalnız 2 galibiyet üzerinde bulunan yeşil kırmızılılarda taraftarlar oyucunları yuhalayıp uğurladı. Karşıyaka’da geçen sezon Play Off oynayan tek ekip olan voleybol takımı, bu sezon umduğunu bulumadı. Kadınlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda tamamen altyapı patentli kadroyla mücadele eden Kaf Kaf, sezonu 6. sırada tamamlayıp Play Off’a kalamadı.