Ege Kaf Kaf transfere kaleden başlıyor

Kaf Kaf transfere kaleden başlıyor

05.01.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Transfer yasağını kaldırıp kadrosunu güçlendirmeye hazırlanan Karşıyaka yönetimi, Teknik Direktör Turgut Uçar’ın raporu doğrultusunda takviye harekatına kaleden başlamaya hazırlanıyor.

Kaf Kaf transfere kaleden başlıyor

PFDK’nın koyduğu tedbir nedeniyle forma giyemeyen, Antalya kampına da götürülmeyen Recep’in yanı sıra şans bulamayan Okan Karabulut’la yollarını ayıracak Karşıyaka, Bolusporlu Ferhat Odabaşı (28) ve Karabükspor’da yedek bekleyen Bülent Ataman’la (37) temaslara başladı. Kaf Kaf’ın transfer listesinde takımlarından ayrılan eski futbolcuları Yunus Altun ve Ulaş Ortakaya da var. Transfer yasağını kaldırmak için 560 bin TL’ye ihtiyacı olan yönetim, Yaşar Holding’ten gelecek kaynağı bekliyor.

Haberin Devamı

Tarzan’dan kombine atağı
Manisaspor yönetimi, ikinci yarı öncesi yeni bir kombine atağı başlattı. İkinci yarıda Manisa’da Beşiktaş’la iki, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’la kupada gündeme gelebilecek eşleşmeler hariç bir kez karşılaşacaklarını hatırlatan yöneticiler, “Taraftarlarımızı kombine bilet alarak, üç derbi maç fiyatına tüm ikinci yarıyı izlemeye çağırıyoruz” dediler.

Horoz Veysel’le masaya oturuyor
Ara transferde ilk imzayı Konyasporlu Emrah Eren’e attıran Denizlispor, Antalyasporlu Veysel Cihan’ı da listeye aldı. Menajer Adnan Erkan, 1998-2002 yılları arasında Denizli’de forma giyen golcü futbolcu ile bugün Antalya’da görüşecek. Anlaşma sağlanması halinde Veysel Denizlispor kampına katılacak. Öte yandan Antalya’daki ilk hazırlık maçında dün 2. Lig ekibi Turgutluspor’a 2-1 yenilen Horoz, bugün Bank Asya 1. Lig temsilcisi Orduspor ile karşılaşacak. Yeşil-siyahlı ekip Antalya kampındaki son hazırlık maçını 7 Ocak’ta Kasımpaşa ile oynayacak.

Haberin Devamı

Altınordu Koray’ı aldı
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden ve Hasan Tokgöz, Deniz, Recep ve Fırat’la da yollarını ayıran Altınordu, dış transferde eski oyuncusu Koray’la da el sıkıştı. Torbalıspor’da forma giyen savunma oyuncusunun 7 Ocak’ta başlayacak Bodrum kampına katılacağını belirten Teknik Direktör Yasin Çamtepe, “Koray’la her konuda anlaştık” dedi. Kaleci arayışının devam ettiğini sözlerine ekleyen Çamtepe, “Kadromuzu Zafer, Metin, Yavuz, Serdar ve Koray’la güçlendirdik. Sadece kaleci ve orta sahaya yapacağımız takviyeler kaldı. Bu transferleri de kısa sürede bitireceğiz” diye konuştu.

İzmirli güreşçilere Denktaş’tan destek
İzmir Büyükşehir Belediyespor, Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen 22. Raif Denktaş Yıldızlar Serbest Güreş Turnuvası’nda şampiyonluğa ulaştı. Doğu Akdeniz Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi, Kültür Spor, Gayretköy ve Korkuteli takımlarının mücadele ettiği organizasyona misafir takım olarak katılan İzmir BŞB, Girne’deki turnuvada 97 puanla birinci oldu. KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, genç yaşta geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden oğlu anısına düzenlenen müsabakaları baştan sona izledi. İzmir kafilesine büyük ilgi gösterdi.

Haberin Devamı

Gelişim Koleji seriyi bitirecek
Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde ilk yarıyı üst üste aldığı 4 şanssız yenilgiyle noktalayan Gelişim Koleji, kötü seriyi Başakşehir Bld. maçıyla bitirmek istiyor. Gaziantep BŞB, Kepez Bld, Optimum TED ve İstanbulspor yenilgileri nedeniyle devreyi istedikleri yerde bitiremediklerini ancak bunu telafi edecek güç ve kalitede olduklarını söyleyen Genel Menajer Namık Yazlar, “İlk yarıyı 7. sırada bitirdik. Ligin ikinci yarısında daha iyi olacağız. Pazar günü saat 17.00’de Başakşehir ile İkitelli Spor Salonu’ndaki maçımızı kazanarak ilk adımı atacağız” dedi.