Ege “Kalbinin güzelliğini hiçbir şeye değişmem”

“Kalbinin güzelliğini hiçbir şeye değişmem”

24.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yüz nakli bekleyen Dilek Sürgün (33) ile tanışıp nişanlanan Hüseyin Ünlü’nün (37), aşkı uğruna çalıştığı Hatay’daki balık çiftliğindeki işinden istifa ettiği ortaya çıktı.

“Kalbinin güzelliğini hiçbir şeye değişmem”

Milas’taki nişanlısını bir an olsun yanlız bırakmayıp, her gün çiçek veren Ünlü, “Onun kalbinin güzelliğini hiçbir şeye değişmem” diyor. Elazığ’da güzellik salonu işleten Dilek Sürgün, 25 Temmuz 2004’te bindiği taksinin mıcırda kayıp, takla atması sonucu yüzünden yaralandı. Kazada yüzünün parçalanması nedeniyle 60’ın üzerinde ameliyat geçiren genç kız, 3 yıl önce Milas’a taşındı. 6 yıl dışarı çıkmayan Sürgün, bir gün çarşıya gitti.

Haberin Devamı


Yıldırım aşk
Çarşıda tanıştığı Hüseyin Ünlü ile arkadaşlığını ilerleten Dilek Sürgün, geçen ay nişanlandı. Ünlü, nişanlısını yalnız bırakmamak için işini bırakıp Milas’a döndü. Hüseyin Ünlü, Dilek Sürgün için, “Ben Dilek’e ilk görüşte aşık oldum. Onun kalbinin güzelliğini hiçbir şeye değişmem. Onsuz yapamayacağını bildiğim için kendisiyle nişanlandım. Bu tür rahatsızlıklar hepimizin başına gelebilir. Onun mutluluğu için ne gerekiyorsa yapacağım. İş bulur bulmaz, evleneceğiz. Kız kardeşlerim de Dilek’i çok seviyor” dedi.

Ankara’dan haber bekliyor

Yüz nakli için iki yıldır tedavi gördüğü Ankara Gazi Üniversitesi’nden gelecek haberi bekleyen Dilek Sürgün ise, Ünlü ile tanıştıktan sonra adeta yeniden doğduğunu söyledi. Sürgün, “Ben de Hüseyin’i çok seviyorum. İş bulunca evleneceğiz” diye konuştu.