Ege Kariyerimde böyle kaos yaşamadım

Kariyerimde böyle kaos yaşamadım

08.06.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de sezon sonu küme düşmenin pençesinden kurtulamayan Yukatel Denizlispor’da takımdan ayrılan Alman orta saha oyuncusu Marvin Bakalorz, çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Alman basınına demeç veren 31 yaşındaki futbolcu, “Futbolculuk hayatımda bu kadar sıkıntılı bir süreç geçirmedim. İlk iki ay maaş tam yattı fakat başarısızlıklarla birlikte sıkıntı yaşadık” dedi

Kariyerimde böyle kaos yaşamadım

Berke Mankır Milliyet - Geçtiğimiz sezon Denizlispor forması giyen ve alacaklarının ödenmemesi gerekçesiyle sözleşmesini fesheden Marvin Bakalorz, Türkiye günlerini Almanya basınına anlattı.

Haberin Devamı

 Denizlispor’dan alacağı ücreti tahsil edemediğini aktaran Alman oyuncu, “Kariyerimde hiç böylesine bir kaosun içinde olmadım. İlk iki ay maaş tam ve zamanında geldi. Sonra başarısızlıklar arttı ve maddi anlamda sıkıntılar yaşadık. 2021’de hiç maaş alamadık ve sürekli istemeye devam ettik. Sorularımıza hep aynı cevabı aldık: “Para geliyor. Ama gelmedi” şeklinde konuştu.

“Yine de güzel zamanlardı”

Yakın arkadaşı Hugo Rodallega da dahil olmak üzere kendisiyle birlikte 14 oyuncunun daha takımdan ayrıldığını belirten 31 yaşındaki futbolcu, “Hala kaçırmak istemediğim harika bir zamandı.

İnsanların samimiyeti ve sıcaklığı beni etkiledi. Ömür boyu yeni arkadaşlar edindim. Türkiye’de güzel zamanlar geçirdim” dedi.

Haberin Devamı

Denizlispor’da 1 yıl geçiren Bakalorz,  yeniden Almanya’nın yolunu tutarak Almanya 3. Lig ekiplerinden Duisburg ile anlaşmıştı.

2022 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen deneyimli futbolcu, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle mukavelesini tek taraflı olarak feshetmişti.

 Bu sezon yeşil siyahlılarla 31 maçta görev alan Bakalorz, 1 gol atıp, 1 de asist yapmıştı.

Yönetime aday bulunamıyor!

Yeşil siyahlılarda olumsuz mali tablo nedeniyle başkan adaylarının karamsar kaldığı, göreve gelen yönetimin transfer yasağını kaldırmak için en az 10 milyon lira ödeme yapması gerektiği vurgulandı. Denizlispor’da başkanlık için adaylığını açıklayan ve daha sonra adaylıktan çekilen eski futbolcu Bahtiyar Yorulmaz, kulübün mali anlamda kötü durumda olduğunu belirtti. Yorulmaz, öngörülemeyen ve yaklaşık 150 milyon liraya dayanan borç nedeniyle adaylıktan vazgeçtiğini belirtti.