Ege Karşıyaka’da çifte imza

Karşıyaka’da çifte imza

20.06.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Trans­fer ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­ren Kar­şı­ya­ka, Ay­dıns­por­lu Em­re ve Kar­tal­lı Fu­at’tan son­ra, Mar­dins­por’lu sol ka­nat oyun­cu­su Ah­met So­la­kel ve Eti­mes­gut Şe­kers­por’dan gol­cü Yu­nus’la da iki yıl­lı­ğı­na anlaştı.

Karşıyaka’da çifte imza

Ku­lüp bi­na­sın­da­ söz­leş­me im­za­la­yan iki fut­bol­cu, Kar­şı­ya­ka’ya gel­mek­ten bü­yük mut­lu­luk duy­duk­la­rı­nı di­le ge­tir­di.

Eski Altaylı Ramazan da gelebilir
Yu­nus, tek­nik di­rek­tör Re­ha Kap­sal’la KSK’de ye­ni say­fa aça­ca­ğı­nı be­lir­te­rek, “Kar­şı­ya­ka’nın Sü­per Lig he­de­fi­ne ulaş­ma­sı­na kat­kı sağ­lar­sam, ne mut­lu ba­na” de­di. Ah­met de, “Ba­na gü­ve­nen­le­ri mah­cup et­me­mek için elim­den ge­le­ni ya­pa­ca­ğım” dedi.  Fut­bol Şu­be So­rum­lu­su Tay­fun Yel­ken­bi­çer, “Bir ka­le­ciy­le el sı­kış­tık. Bon­ser­vis so­ru­nu çö­zü­lür çö­zül­mez im­za­yı ata­ca­ğız. İki ka­nat oyuncusu ve bir sant­rfor da­ha alacağız. He­ye­can­la iz­le­necek bir ta­kım ku­ru­yo­ruz” de­di. Yel­ken­bi­çer’in, adı­nı ver­me­di­ği ka­le­ci­nin, es­ki Al­tay­lı Ra­ma­zan ol­du­ğu öğ­re­nil­di.