Ege Karşıyaka, Kızılcan’ı andı

Karşıyaka, Kızılcan’ı andı

09.01.2020 - 00:00 | Son Güncellenme:

Karşıyaka’ya olan aşkıyla bilinen ve Karşıyakalılar tarafından çok sevilen Dr. Tibet Kızılcan’ın anısına Karşıyaka Belediyesi tarafından “Vefa” başlıklı etkinlik düzenlendi.

Karşıyaka, Kızılcan’ı andı

Çarşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğin moderatörlüğünü Kızılcan’ın hayatını “Kısacık Yaşam Öyküsü” adıyla kitaplaştıran Cevdet Florat yaptı. Alpay Arslan, Tuğrul Çınar ve Ali Güven, genç yaşta vefat eden arkadaşlarıyla ilgili anılarını dinleyenlerle paylaştı. Karşıyaka Voleybol Şubesi’nin uzun süre başkanlığını yapan Dr. Tibet Kızılcan, ”1912 Karşıyaka’yı Yaşayanlar Hareketi”nin öncüsü olmuş, “İzmiri Sevenler Platformu”nun da kuruluşunda rol oynamıştı. Kanser hastalığı nedeniyle 32 yaşında vefat eden Dr. Tibet Kızılcan’ın 8 yaşından itibaren Karşıyaka Spor Kulübü’ne ne kadar bağlı olduğu, takımının maçlarını hiçbir zaman kaçırmadığı dile getirildi.

Onur’a forma şansı

3. Lig 2. Grup’ta ikinci yarıya pazar günü Büyükçekmece Tepecikspor’u konuk edeceği maçla başlayacak Karşıyaka’da, Onur Kıntaş’ın 8 aylık forma hasreti de son bulacak. Devre arasında Antalya kampına da katılan Onur’un lisansı ara transfer ve tescil döneminde çıkarılacak.