Ege Karsu şarkıları burs oldu

Karsu şarkıları burs oldu

23.07.2023 - 00:05 | Son Güncellenme:

Sevilen şarkıcı Karsu’nun sahne aldığı TEV İzmir Şubesi tarafından düzenlenen yardım konseri ile 500 öğrenci burs aldı. Destek verenlere zeytin fidanı hediye edildi.

Karsu şarkıları burs oldu

Türk Eğitim Vakfı İzmir Şubesi’nin ev sahipliğinde, Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak Çeşme Açıkhava Tiyatrsosu’nda gerçekleşen konserde sahne alan Karsu, şarkılarını eğitimde fırsat eşitliği için söyledi. Konserden elde edilen gelirle 500 öğrenciye burs verilecek.

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Neptün Soyer’in üstlendiği konserde, TEV’e bağışlarıyla katkı sağlayan Norm Holding, Bilsev Grup, Karluna, Megapol, Çimentaş, Dönerci Vedat, İzka İnşaat, Tolkar Smartex, İGG (İzmir Girişim Grubu), Park Gayrimenkul, Luvi, Yaşar Holding, Avod A.Ş, Axa Sigorta, Cevher Jant, Kütaş Mccormik, TTL Tütün, Asmira Group, Betoya, Kadıoğu Beton, Triada İnşaat, Özege Tütün, Ermat, Terbay, Eksim Plastik, Gimiloğulları, Atay Holding, GNT Tekstil gibi İzmir’in önde gelen firmaları ve iş insanlarına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ev sahibi Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran tarafından zeytin fidanı hediye edildi.

İzmirliler yine el ele

“İzmirli olmakla gurur duyuyorum” diyen Başkan Soyer, “Pandemide ve depremlerde İzmir el ele vermeyi başaran en güzel kent olmuştur. Bugün de yine eğitim için kendi zamanından, emeğinden veren sizlere çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ise, “Gençlerimizin çağdaş eğitim yolculuğuna umut olmak için 56 yıldır mücadele veren TEV’e ve Atatürk’ün düşünü kurduğu çağdaş Türk kadınını en güzel şekilde temsil eden Karsu’ya teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu bir umut uçurtması

 

TEV İzmir Şube Başkanı Gülnur Soybayraktar, “Bu bir umut uçurtması… Gençlerimizin umuduna destek olmak için bir araya geldik. Eğitim diyoruz, umut diyoruz. Umut uçurtmasını gençlerimizin eline teslim ediyor, özgürce uçabildikleri yarınların temellerini hep birlikte atıyoruz” dedi.