Ege Kasaba’da dev randevu

Kasaba’da dev randevu

16.02.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

2. Lig Beyaz Grup’ta liderliği kaptıran Göztepe ile dört maçtır galibiyete hasret kalan Turgutluspor 7 Eylül Stadı’nda 13.30’da karşı karşıya gelecek. Maç Yeni Asır TV’den naklen yayınlanacak

Kasaba’da dev randevu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’taki Ege temsilcileri Turgutluspor (37 puan) ile Göztepe (45 puan), çarşamba mesaisinde bugün karşı karşıya gelecek. Liderliği Bandırmaspor’a kaptıran Göztepe ile dört maçtır galibiyete hasret kalan Turgutlu’nun 7 Eylül Stadı’ndaki randevusu 13.30’da başlayacak. Göztepe taraftarına 200 kişilik yer ayrılan karşılaşma Yeni Asır TV’den naklen yayınlanacak.
Ege derbisinde üç puan alıp zirve yarışından kopmak istemeyen Turgutluspor’da Mümin, Çağdaş ve Nuh sakat. Göz-Göz’de ise İlhan, Mehmet Yılmaz ve Halil cezalı. Teknik Direktör Özcan Kızıltan da İskenderun maçında aldığı ceza nedeniyle tribünde oturacak. Geçen hafta sarı kırmızılı taraftarların istifasını istediği Teknik Direktör Özcan Kızıltan ve Turgutluspor Teknik Direktörü Burhanettin Basetemur ‘Tribünlerde ve sahada derbinin adına yakışır bir mücadele olmasını istiyoruz’ dedi.

Yazarlar