Ege Kasada para bırakıyoruz

Kasada para bırakıyoruz

08.07.2017 - 04:14 | Son Güncellenme:

Yarınki kongrede görevi Remzi Boncuk’a devretmeye hazırlanan Çiftçi, yöneticilerin cezaları ceplerinden ödediğini açıkladı

Kasada para bırakıyoruz

Balıkesirspor’da 10 Temmuz’da yapılacak olağanüstü genel kurulda görevi Remzi Boncuk’a devretmeye hazırlanan Başkan Feyyaz Çiftçi, “Kasada para bırakıyoruz. Nasıl bir kulüp devraldığımızı düşününce bu vaziyette bir kulüp teslim etmek, bizim için onur kaynağıdır” dedi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kadrodaki tüm futbolcuların, teknik adamların, kulüp personelinin alacaklarını ödeyip, vergi ve sigorta borçlarını yatırdıklarını, mukavelesi biten oyuncularla sözleşme yenilediklerini belirten Başkan Çiftçi, gelecek yönetime de bir süre önlerini görebilecekleri miktarda para bıraktıklarını söyledi. Çiftçi, kulübün borcunu 21.5 milyon liraya düşürdüklerini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Bağış yaptık

Feyyaz Çiftçi, görev yaptıkları dönemde kendisinin ve yöneticilerin PFDK’dan aldıkları para cezaları kadar kulübe bağışta bulunduklarını açıkladı. Yerel bir gazetede yer alan, “100 bin küsurluk cezayı cebinizden mi ödeyip gidiyorsunuz, yoksa bu para Balıkesirspor’un kasasından mı ödendi?” şeklindeki soruya tepki verdi.