Ege ‘Kazanan biz olacağız’

‘Kazanan biz olacağız’

29.03.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluğun en güçlü adaylarından Bucaspor 1928’de Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu, sezonun geri kalan maçlarını değerlendirdi.

‘Kazanan biz olacağız’

Mücadelelerini son saniyeye kadar sürdüreceklerini belirten Balcıoğlu, istekli ve coşkulu bir takım olduklarını söyledi. Balcıoğlu, “Önümüzde 6 haftalık yeni bir periyot var. Bucaspor olarak şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken son ana kadar liderliği kovalamayı bırakmayacağız. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘6 final maçımız kaldı’

Çarşamba günü Kızılcabölükspor deplasmanına çıkacaklarını hatırlatan deneyimli teknik adam, “Rakibimiz her ne kadar son 2 maçını kazanamamış da olsa kritik bir deplasmana gideceğiz. Kafamızda sadece galip gelmek var” şeklinde konuştu. Ligin geri kalan haftalarında kontrolü elden bırakmayacaklarını söyleyen Balcıoğlu, “Ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Genç arkadaşlarımızla birlikte bu liglerin deneyimli isimleri de var takımımızda. O yüzden hata yapmadan kalan tüm maçları kazanarak şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Başkanımızı Cihan Aktaş’ın hepimizin üzerinde büyük emekleri var. El birliğiyle Bucaspor’u özlenen eski günlere kavuşturacağız. Semtimizin de bizlere her zamankinden daha fazla destek vermesini bekliyoruz” dedi. l İZMİR Milliyet