Ege Kendi ayağıyla karakola gitti

Kendi ayağıyla karakola gitti

02.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir’de, poliste iki ayrı suçtan kaydı bulunan F.A, birlikte hırsızlık yaptığı, gözaltına alınan suç ortağı V.P’nin durumunu merak edip gittiği karakolda gözaltına alındı.

Kendi ayağıyla karakola gitti

İki zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Polise başvuran Ercan Kurtulmuş, evine çocuk odasından girilip dizüstü bilgisayar, ziynet eşyaları, para ve cep telefonlarının çalındığını belirterek şikayetçi oldu. Ekipler, çevre sakinleriyle görüştü, eşkal doğrultusunda çalışma başlattı. Olay yerine yakın yerde polisleri görünce kaçmaya başlayan hırsızlardan, poliste 21 ayrı suçtan kayıtlı V.P, kısa sürede çalınan eşyaların bir kısmıyla yakalandı. Aynı zamanda asker firarisi de olan V.P, işlemleri yapılmak üzere karakola götürüldü. Sorgusunda V.P, hırsızlığı F.A. ile birlikte yaptıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Bilgisayarları çaldı

İzmir’de, bir süre önce işten çıkarıldığı işyerindeki 26 tablet bilgisayarı çaldığı ileri sürülen F.B. ile suç ortağı U.K, polis tarafından yakalanıp adliyeye sevk edildi. Dün sabah saatlerinde Mithatpaşa Caddesi’ndeki dogalgaz firmasına gelen Kadir Coşkun, 26 tablet bilgisiyarın çalındığını fark etti. Coşkun’un şikayeti üzerine harekete geçen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çalıntı tablet bilgisayarları satmak için Bitpazarı’na gelen F.B. ile U.K’yi yakaladı. Zanlılardan F.B.’nin bir süre önce aynı işyerinden çıkarıldığı belirlendi. İki zanlı, adliyeye sevk edildi.

İZMİR DHA

Yazarlar