Ege Kentin göbeğinde bu ne cüret!

Kentin göbeğinde bu ne cüret!

24.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

6 ay önce ayrıldığı nişanlısının başkasına kaçmasına kızan zanlı, akrabalarıyla birlikte pompalı tüfekle dehşet saçtı. Silahlı saldırıda masum üç çocuk, saçmalarla yaralandı

Kentin göbeğinde bu ne cüret



İzmir’de yine pompalı tüfek dehşeti yaşandı. A.E, 17 yaşındaki Zeynep K. ile nişanlandı. Fakat iki genç arasında yaşanan tartışmalar, nişanın bozulmasına sebep oldu. Zeynep K. nişanlısından ayrıldıktan sonra Mustafa Ç’ye kaçtı. Bu duruma çok sinirlenen A.E, pazarcı olan babası K.E ve akrabalarından oluşan 15 kişilik grupla, Mustafa Ç’nin mahallesini bastı.

Haberin Devamı

Arkadan ateş etti
Mustafa Ç. yokuş aşağı motosikletle saldırganlardan kaçarken, pompalı tüfekten çıkan saçmalardan ve tabancadan çıkan mermilerden kurtulmaya çalıştı. Mustafa Ç. kaçmayı başardı arkasında oturan yeğeni 8 yaşındaki Enes Alpağat, Murat İşler (13), kaldırımda oturan 4 yaşındaki Seher Belten ve Murat İşler’in dedesi Selahattin Demirtaş, tüfekten çıkan saçmalarla yaralandı. İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan üç çocuğun da sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Savaş alanına dönen 2. Kadriye Mahallesi’nde büyük korku ve panik yaşandı. Duvarlar delik deşik olurken, bir kamyonun camları kırıldı. Polis, K.E, O.E, V.D, S.D. ve A.E yakalandı. Zanlıların sorguları sürüyor.