Ege ‘Kentte hizmet destanı sürecek’

‘Kentte hizmet destanı sürecek’

05.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

‘Kentte hizmet destanı sürecek’

31 Mart Yerel Seçimleri’nde İzmir Büyükşehir Belediyesi için yarışan ekonomi eski bakanı Nihat Zeybekci, yeniden seçilen AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret edip tebrik etti. Zolan’a başarılar dileyen Zeybekci, “Denizli ve Türkiye’ye hayırlı olsun. Kendisinin yeni dönemde de aynı heyecan ve anlayışla çalışacağına inancım tam” dedi. Zeybekci, Denizli’de hizmet destanının süreceğini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Denizli’de emeği çok

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Zolan ise, Denizli’nin bugünlere gelmesinde Zeybekci’nin büyük emekleri olduğunu belirtti, “19 ilçeye hep beraber hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

‘ZAMAN KAYBETMEDEN DEVAM’

Cumhur İttifakı’nın İzmir’deki tüm adayları, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk kez kahvaltıda bir araya geldi. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, “Bundan sonra da Cumhur İttifakı olarak hep birlikte hareket edip İzmir’in menfaati için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Bazı adaylarımız, hayal kırıklığı yaşıyor olabilir. Ama belediye başkanı olmasanız da ilçeniz için çalışmayı sürdürün” diye konuştu. Oylarını artırdıklarına da dikkat çeken Şengül, “İlçelerle ilgili analizlerimizi yapıp zaman kaybetmeden, bir sonraki seçimin hazırlıklarna başlayacağız” dedi.