Ege KESİN PLAY OFF OYNARIZ

KESİN PLAY OFF OYNARIZ

20.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Son 4 maçta 3 galibiyet elde eden Kaf Kaf’ın 16 haftada 19 puan toplamasını değerlendiren Torbaoğlu, “Artık taşlar yerine oturdu. Yükselişimiz sürecek” diye konuştu

KESİN PLAY OFF OYNARIZ

Şampiyonluk parolasıyla girdiği sezonda hayal kırıklığı yaratan Karşıyaka, son haftalardaki çıkışı ve Akhisar Bld zaferinin ardından Play Off hesaplarına başladı. Son 4 maçta 3 galibiyet alıp 16 haftalık ilk periyodu 19 puanla bitiren KSK’de 2. Başkan Nazım Torbaoğlu, “Birkaç iyi takviyeyle Play Off oynarız” dedi. Taşların yerine oturduğunu belirten Torbaoğlu, “Son 8 maçta lig ortalamasının üzerinde puan topladık. Kadro iyi işler yapabileceğini kanıtladı. Takviye planladığımız bölgelerdeki isimlerin performansı düşüncelerimizi değiştirdi” dedi.

Haberin Devamı


Rapor sunacak
Teknik Direktör Mustafa Uğur’un, fazla şans bulamayan oyunculara Türkiye Kupası’ndaki Eyüp randevusunda forma verip yönetime raporunu sunacağını söyleyen Torbaoğlu, “Maksimum 4-5 transfer yapacağız. Aynı sayıda futbolcuyla da yollarımızı ayırabiliriz. Yabancı transferi de düşünürüz” dedi. İlk 5 maçta içerideki üç maçı da kaybeden KSK, Mustafa Uğur ile 8 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puan topladı.

Kimler gidecek?

Karşıyaka’da verim alınamayan Ganalı Adiyiah’ın ayrılması kesinleşirken, gidecek isimlerin listesi de netleşmeye başladı. Milan, son 6 maçta şans bulamayan Adiyiah için Ukrayna’dan bir takımla anlaştı. Oynadığı 8 maçta skor üretemeyen Adiyiah’ın, KSK’ye yarım sezonluk maliyeti 225 bin euro oldu. Izrailov, Mahmudov ve Adiyiah olmak üzere üç ismin gönderildiği Kaf Kaf’ta, Murat Sözgelmez, Serdar ve Tuncay’ın gönderileceği konuşuluyor.

Haberin Devamı

Agbetu’ya alkış

Yabancı transferinde her sezon başı yanan Karşıyaka, Agbetu’nun son dönemdeki performansıyla teselli buldu. Ligin ilk haftalarında eleştirilen Nijeryalı futbolcu Güngören’den sonra Akhisar Bld maçında da rakip ağları sarstı. Şaban, Taha, Bülent, Özgür Volkan, Turgay da Akhisar Bld karşısında bol bol alkış aldı. Yönetim, santrfor Şaban’ı iyi bir teklif gelmesi halinde satıp, transfere kaynak yaratmayı da planlıyor.