Ege Ketçap ve mayonez sıkmak çok keyifli

Ketçap ve mayonez sıkmak çok keyifli

01.12.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Pizza, makarna, kızartma ve ızgara çeşitlerinin yanında sofraların vazgeçilmez ikilisi olan Yonca Ketçap ve Yonca Mayonez, şimdi ergonomik şekilli ambalajlarda tüketicilerle buluştu.

Ketçap ve mayonez sıkmak çok keyifli

Özel ambalajı ile elde kolay tutulan ve rahatça sıkılabilen yeni Yonca Ketçap ve Yonca Mayonez, raflarda yerini aldı. Yonca Ketçap’ın farkı, içerisinde bulunan salçanın lezzetli, sağlıklı ve katkısız Yonca Domates Salçası olması ve bu salça kırmızılığının ketçap rengine yansımasıdır. Yonca Mayonezin farkı ise; içerisinde bulunan bitkisel yağın kendi yağ işletmesinde üretilen Yonca Bitkisel Sıvı Yağ olmasıdır.


Yeşil İda’da şimdi mangal zamanı
Kuzey Ege’nin Kazdağı eteklerinde bulunan ve geçen ay ocakbaşı restoranını hizmete sokan Yeşil İda, otel hizmetinin yanında masada mangal sunumuyla bölgeye yeni bir tarz getirdi. Ege lezzetleri taşıyan restoranını “kendin pişir kendin ye” usulü, kapalı mekanda mangal keyfiyle zenginleştiren Yeşil İda, geniş ve ferah ortamında masadan kalkmadan mangal zevkini konuklarına en iyi şekilde yaşatıyor. Balık ve bol ızgara çeşitleri, sıcak ve soğuk mezelerinin yanı sıra, ocakbaşı hizmete girdiğinden beri en büyük ilgiyi Yeşil İda’nın özel menüsü “kanat mangalı” görüyor.


Kuzey Ege’nin en büyük termal tesisi Güre’de
Dünyada oksijen yoğunluğu açısından Alplerden sonra ikinci olan Kazdağı’nın eteklerinde, 39 dönüm alanda denize sıfır olarak kurulan Adrina Termal Hotel, antik tarihten bu yana kaplıca merkezi olan ve dünyanın ilk Güzellik Kraliçesi Afrodit’in güzelliğini borçlu olduğu şifalı suların merkezi Güre’ye yakışan bir tesis olarak inşa edildi.
Her ayrıntıda sade, modern ve şık bir ortam yaratılan Adrina De Luxe Hotel’de 21’i suit toplam 246 oda, 651 yatak kapasitesi, 1 ana restoran, 3 a la carte restoran, 1 patisserie ve 5 bar, en az 10, en çok 550 kişi kapasiteli 5 toplantı salonu bulunuyor.