Ege Kibaroğlu 22’nci yılı Hande’yle kutladı

Kibaroğlu 22’nci yılı Hande’yle kutladı

12.08.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

İZMİR’DE 22 mağazayla hizmet veren Kibaroğlu marketler zinciri, 22’nci kuruluş yıldönümünü görkemli geceyle kutladı.

Kibaroğlu 22’nci yılı Hande’yle kutladı

Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda halka açık ve ücretsiz eğlence düzenlendi. Ersinshow ve Süpertarz Dans Grubu’nun gösterileriyle başlayan gecenin sürprizi, pop müziğin sıra dışı isimlerinden Hande Yener oldu. Şarkılarıyla ve sahne şovuyla, izleyenleri hop otortup hop kaldıran Yener, büyük alkış aldı.

Haberin Devamı

Şimdi lunapark zamanıİZMİR Enternasyonal Fuarı öncesi, Kültürpark klasiği lunapark, 2 milyon dolarlık yatırımla yenilendi. Fransa ve İtalya’dan beş yeni oyuncak getirildi. İşletmeci Coşkun Lunapark’ın sahiplerinden Ergin Coşkun, “En büyük ilgiyi ‘uçan daireler’ görüyor. Lazerli tabancalarla hedef bölümüne ateş ettiğinizde sünger balyozlar sürücünün sırtına dokunuyor” dedi.
GÜVENLİK konusuna büyük önem verdiklerinin da altını çizen Coşkun, şöyle konuştu: “Tüm oyuncaklarımızın Avrupa standartlarında ve güvenlik testlerinden geçmiş olmasına özen gösteriyoruz. Ziyaretçilerimizin sağlığı için her türlü uyarı da biniş öncesinde yapılıyor. Özellikle kalp rahatsızlığı olan vatandaşlara yönelik uyarı tabelalarımız da bulunuyor.”

Haberin Devamı

Bu filmin jönü ‘Saat Kulesi’
KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı’yla İzmir Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen, çekimleri devam eden “Bir Gevrek, Bir Boyoz, İki de Kumru” filmi, İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nde tanıtıldı. Yönetmen Osman Dikiciler, şu bilgileri verdi: “Bir aşk filmi... Oyuncuların çoğu İzmirli. Dört ayrı öyküyü barındırıyor; başrolde ‘Saat Kulesi’ var. Ege’nin incisi İzmir, ilk kez uzun metrajlı bir filmle tanıtılacak. Hedef, kentin markalaşmasına katkı. Kasım ya da aralıkta vizyona girecek.”