Ege KILIÇ’A ARMAĞAN OLSUN

KILIÇ’A ARMAĞAN OLSUN

17.11.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Göztepeli futbolcular, Şanlıurfaspor’dan sonra bugün de Alsancak’ta Ankaragücü’nü yenerek, by-pass olan hocalarını sevindirmek istiyor

KILIÇ’A ARMAĞAN OLSUN

PTT 1. Lig’de Şanlıurfa deplasmanında 2-0 galip gelerek hayata dönerken, kalp spazmı geçiren tecrübeli teknik adamın by-pass ameliyatı ile sarsılan sarı kırmızılılar, kendisi gibi ligde zor günler geçiren Ankaragücü’nü ağırlıyor. Takımı sahaya Antrenör Ümit İnal’ın çıkaracağı açıklanırken, Kaptan İlhan, “Kemal Hoca’ya vereceğimiz en güzel geçmiş olsun armağanı, Ankaragücü galibiyeti olacak. Bu maçı kazanıp, hastaneye hocamıza koşacağız” dedi.
Konuk taraftar yok
İl Güvenlik Kurulu kararıyla Ankaragücü taraftarının alınmayacağı müsabakaya Kılıç’a geçmiş olsun mesajı veren bir pankartla çıkacaklarını söyleyen Başkanvekili Sabri Sadıklar, “Bundan sonra elde edilecek her başarılı sonuç, hocamızın iyileşmesini biraz daha kolaylaştıracak” diye konuştu. Maçın bilet fiyatları açık tribün 10, kapalı 20 TL olacak.

Haberin Devamı

PFDK’DAN ceza geldi

PFDK, önceki gün geçirdiği by-pass ameliyatı sonrası yoğun bakımda kontrol altında tutulan Göztepe Teknik Direktörü Kemal Kılıç’a 1 maç ceza vermesi şaşkınlık yarattı. Taraftarlar “Hocamız can derdindeyken PFDK’nın cezayla uğraşması, en hafif deyimle şık değil. Kalp ameliyatı geçirmiş bir hastaya ceza değil, moral verilir” diye konuştular.