Ege Kılıç’tan suçüstü

Kılıç’tan suçüstü

29.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Kılıç’tan suçüstü

Buca köylerine yaptığı ziyaretin ardından Söğütlü girişinde iki kamyonun boş tarlaya moloz döktüğünü gören Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, bölgeye zabıtası, jandarma ve büyükşehir yetkililerini çağırıp işlem başlattı.

Haberin Devamı

Buca’nın yeşiline özel hassasiyet gösterdiklerini belirten başkan Kılıç, “Kaynaklar, Kırıklar bölgesi başta olmak üzere kaçak yapılaşmadan moloz dökümüne kadar her olayın yakın takipçisiyiz. Bu konuda yasal yaptırımların da artması gerekiyor. Kimsenin çıkarları uğruna çocuklarımızın geleceğini, İzmir’in akciğerlerini yok etmeye hakkı yok” dedi.

Vatandaşa çağrı

Bu alanda hizmet veren tüm şoförleri ve firmaları uyaran Kılıç, “Büyükşehir’in moloz dökümü için belirlediği Bornova Gökdere, Güzelbahçe Yelki ve Buca Kırıklar’daki hafriyat, inşaat ve yıkıntı atıkları depolama tesisleri var. Kimse bu suça ortak olmasın. Duyarlı vatandaşlarımız orman alanı, dere yatağı, yol kenarı gibi boş alanlara gelişigüzel döküm yapanları görürse araç bilgilerini alarak İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 293 19 99 numaralı Alo Atık Hattı’nı veya belediyemiz çağrı merkezi 999 28 22 numaralı telefonu arayabilir” diye konuştu.