Ege Kılıçdaroğlu geliyor

Kılıçdaroğlu geliyor

19.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün İzmir’de iş dünyası, STK ve dernek temsilcileriyle bir araya gelecek

Kılıçdaroğlu geliyor

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala İzmir’e gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iş dünyası, meslek birlikleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iki ayrı toplantıda bir araya gelecek. Bugün saat 10.00’da kente gelecek olan Kılışdaroğlu, 11.00’de sivil toplum kuruluşları, sendikalar, meslek birlikleri ve hemşeri derneklerinin temsilcileriyle Ahmet Adnan Saygun Kültür Merkezi’nde biraraya gelecek. Saat 13.30’da ise İzmir iş ve ekonomi dünyasının temsilcileriyle buluşacak, saat 16.00’da İzmir’den ayrılacak.

Haberin Devamı

Açıklamalar yapacak

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Milletvekili olan Kılıçdaroğlu’nun hem Türkiye, hem de İzmir ile ilgili önemli açıklama ve değerlendirmelerde bulunacağını belirtti, “Toplantılara milletvekili adaylarımız da katılacak. İnanıyoruz ki 19 Haziran’da genel başkanımız ile, 21 Haziran’da da 13’üncü cumhurbaşkanımız olacak olan Muharrem İnce ile tüm Türkiye’ye, İzmir’in ışığını ve coşkusunu yayacağız” diye konuyştu.

Rekor bekliyorlar

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin İzmir Gündoğdu Meydanı’nda 21 Haziran Perşembe günü yapacağı tarihi mitingin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, mitingin tarihi bir misyon üstlendiğini ve bu bilinçle hazırlıkların titizlikle sürdüğünü söyledi. İnce’nin bugüne kadar gittiği her yerde izdiham yarattığını belirten Yücel, “Bu ilgi, kendisinin Cumhurbaşkanı seçileceğinin en büyük göstergesi. Ama İzmir’de 21 Haziran’da yapacağımız miting şimdiye kadarkilerin en kalabalık ve en coşkulusu olacak. Kentte bir seçim için şimdiye kadar yapılmış en büyük miting olacak. Devasa bir platform kuruyoruz. O gün Sayın İnce ile birlikte en güçlü ‘Tamam’ mesajını buradan vereceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yücel, İzmirlilerin sıcaktan çok etkilenmemesi için miting saatini 19.00 olarak belirlediklerini ve meydanda vatandaşlara sürekli olarak su da dağıtılacağını sözlerine ekledi.

Dev sahne

Geçen cumartesi günü başlayan hazırlıklardaysa 60 kişilik bir ekip görev alıyor. Uzunluğu 50, yüksekliği 12, derinliği ise 16 metre olan dev sahnenin bir kısmı kuruldu. Gündoğdu Meydanı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na kadar da 80 metrelik aralarla 200 adet hoparlörler asılacak. Yine alana 240 metrekare led ekranlar kurulacak. Çalışmaları yapan firma sorumluları, 21 Haziran sabahı sahneyi tamamlamış olacaklarını, 2 milyon kişinin katılacağı şekilde bir düzenleme yaptıklarını belirtti.