Ege Kılıçdaroğlu, mayıs sonu Ayvalık’a geliyor

Kılıçdaroğlu, mayıs sonu Ayvalık’a geliyor

12.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve Ayvalık CHP İlçe Örgütü, TBMM ve CHP Genel Merkezi’nde bir dizi görüşmede bulundu. Gençer, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’ndan 26 Mayıs’ta Ayvalık’a gelme sözü aldı.

Kılıçdaroğlu, mayıs sonu Ayvalık’a geliyor

Ayvalık’ı temsilen Ankara’da yapılan görüşmelere Başkan Rahmi Gençer’in yanı sıra Balıkesir CHP İl Başkanı Serkan Sarı, Balıkesir milletvekilleri Mehmet Tüm, Ahmet Akın, Namık Havutça, Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, Ayvalık Belediyesi meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülin Çalışıcı ve Gençlik Kolları Başkanı Barış Saltık ile yirmi kadar partili katıldı.

Haberin Devamı

15 Nisan’da Tire’de

Başkan Rahmi Gençer, ziyaret sırasında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu Ayvalık’a davet etti. Kemal Kılıçdaroğlu, 26 Mayıs 2018’ın kendisi için en uygun tarih olduğunu ve Ayvalık’a gelmekten memnuniyet duyacağını belirtti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 15 Nisan’da İzmir’e gelecek; Tire Stadı’nın açılışını yapacak.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve CHP Ayvalık ilçe örgütü, Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.