Ege Kılıçdaroğlu’nun açılış maratonu

Kılıçdaroğlu’nun açılış maratonu

25.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

CHP Lideri önümüzdeki hafta geleceği İzmir’de CHP’li belediyeler tarafından yaptırılan çok sayıda tesisin açılışını yapacak, yeni yatırımların temellerini atacak

Kılıçdaroğlu’nun açılış maratonu


CHP İzmir İl Başkanlığı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2-3 Kasım’da gerçekleştireceği ziyaretin hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Son olarak CHP İzmir İl Kongresi için İzmir’e gelen Kılıçdaroğlu iki günlük programda belediye yatırımlarını açacak.
2 Kasım’da Adnan Menderes Havalimanı’na gelecek Kılıçdaroğlu için coşkulu bir karşılama töreni hazırlanıyor. İlk gün Aliağa Belediyesi’nin çalışmalarını inceleyecek olan Kılıçdaroğlu buradaki tesisleri açtıktan sonra Menemen’e gelecek. Menemen Belediyesi’nin yer altı otoparkı ve yeni düzenlenen meydanı hizmete açacak.
Kılıçdaroğlu, kurmayları ile birlikte geleceği İzmir ziyaretinde en görkemli etkinliklerden birini Karşıyaka’da gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

Karşıyaka programı
Karşıyaka Belediyesi’nin Ahmet Taner Kışlalı Parkı içinde yer alan 50 bin metrekarelik rekreasyon alanı ve 2 gölet tesisini açacak olan Kılıçdaroğlu, orada yapılacak toplu açılış töreninde Karşıyaka Belediyesi 2. Hizmet Binası, Sağlık Evi, Türkan Saylan Kız Konukevi ile kadın sığınma ve çocuk evini de açacak. Kılıçdaroğlu ardından helikopterle Yamanlar Dağı’na giderek Yamanlar Gençlik, Eğitim ve Kamp Merkezi’nin açılışını yapacak. Kılıçdaroğlu, ziyaretin ikinci gününe Tire’den başlayacak, Gaziemir’de de açılışlara gelecek. Narlıdere Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projesi kapsamında taşıdığı vatandaşlara yapılacak tapu dağıtım törenine katılacak olan Kılıçdaroğlu’ Bornova’da 12 tesisin açılışını 7 tesisin temel atmasını gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

Belleklerden silinmeyecek

Genel Başkan Kılıçdaroğlu için görkemli bir tören hazırladıklarını ifade eden İl Başkanı Ali Engin, “Sabah saatlerinde İzmir’e gelen genel başkanımızı kalabalık bir şekilde karşılayacağız. Oradan Aliağa’ya geçeceğiz. Bin araçlık konvoy ile ilçeye hareket edeceğiz. Etkinlikleri ve törenleri herkes konuşacak” diye konuştu. Engin, tesisler yaparak, etkinlikler düzenleyerek halka en iyi hizmete vermeye çalışan belediye başkanlarına da şimdiden teşekkür ettiğini söyledi.