Ege KİM KAZANIRSA KÖŞEYİ DÖNER

KİM KAZANIRSA KÖŞEYİ DÖNER

19.10.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

4. sıraya yükselen Akhisar Bld ile Bolu yenilgisiyle zirveye ortak olma şansını kaçıran Göztepe, karşı karşıya geliyor

KİM KAZANIRSA KÖŞEYİ DÖNER

Bank Asya 1. Ligi’nde bugün Akhisar’da yerel derbi heyecanı yaşanacak. Akhisar Bld ile Göztepe, Akhisar İlçe Stadı’nda saat 13.30’da kozlarını paylaşacak. Bu karşılaşmanın galibi, köşeyi dönecek; kaybedenin de hesabı bozulacak. Akhisar Bld, geride kalan 6 haftada aldığı başarılı sonuçlarla 4. sıraya yükseldi. Kart cezalısı usta golcü Şehmus’tan yoksun bir kadroyla sahaya çıkacak Akigo, güçlü rakibi Göztepe’yi de yenerek tırmanışını sürdürmek istiyor. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, futbolcularına güvendiğini, kazanan taraf olacaklarını söyledi. Boluspor yenilgisi, Göztepe’nin hesaplarını bozdu. Liderle aradaki puan farkını bire düşürmeyi planlarken, bir anda 12. sıraya gerileyen Göz Göz, bu maçta yara saracak.

Yara saracak
Sarı kırmızılı takımda sakatlıkları devam eden Evren, Hakan ve Yasin yok. Teknik Direktör Özcan Kızıltan, kayıp puanları telafi edeceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Bilet 15 lira
Akhisar Bld.-Göztepe maçını, Mürüvet Sezer yönetecek. Maçın bilet fiyatları kale arkası 9, açık 10, kapalı 15 TL olarak belirlendi. Karşılaşmada Göztepe taraftarlarına bilet kısıtlaması olmayacağı açıklandı.