Ege Kipa’dan Ramazan için özel kampanya

Kipa’dan Ramazan için özel kampanya

05.08.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Birçok üründe yüzde 30’a varan indirimler yapan KİPA, ramazan ayı boyunca özel indirim yapıyor. Kipa müşterilerinin en çok tercih ettikleri markalardan seçilen 200’den fazla kahvaltılık üründe fiyatlar indirildi.

Kipa’dan Ramazan için özel kampanya

Kipa,ayrıca her 100 TL tutarında alışveriş yapan müşterisine de Ramazan Bayramı sonuna kadar kullanılabilecek 15 TL değerinde kupon dağıtıyor. Ramazan’da da Club Card sahiplerine bir ayrıcalık tanıyan Kipa, 15 TL’lik kupona ek olarak bu hafta 1.5 kg’lık deterjanla başlayarak her hafta bir de bedava ürün verecek.

İftar ve sahurlara Lezita lezzeti

Güzel bir iftar sofrası hazırlamak, vakit sınırlı olsa dahi Lezita Piliç Baget ile mümkün. Lezita Piliç Baget biraz yaratıcılıkla, çeşitli soslar, pişirme ve servis yöntemleri ile Ramazan sofralarında harikalar yaratıyor. Lezita Piliç Baget, Ramazan sofraları için sınırlı vakte sahip olanlara ya da yeni alternatifler arayanlara pratik ve Lezita Piliç Baget çeşitli soslarla çok farklı lezzetlerde hazırlanabiliyor.

Haberin Devamı

Tukaş ‘raflara’ odaklandı

Tukaş, üretim hattı ve bilgi sistemleri için 2 milyon 268 bin dolarlık yatırım yaptığı 2011 yılının ilk yarısında, market raflarına ve marka görünürlüğüne odaklandı. Tukaş gerçekleştirdiği üretimin yüzde 55’ini 55 ülkeye ihrac ediyor.