Ege ‘Kırgınlıklar unutulsun yerel seçim yaklaşıyor’

‘Kırgınlıklar unutulsun yerel seçim yaklaşıyor’

30.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

CHP İzmir Milletvekili ve DİSK eski Genel Başkanı Kani Beko, Çeşme’ye gelerek, CHP İlçe Başkanı Ekrem Oran ile Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

‘Kırgınlıklar unutulsun yerel seçim yaklaşıyor’

24 Haziran seçimlerinde İlçe Örgütü ve Belediye Meclis üyeleriyle beraber gösterilen başarı dolayısıyla Başkan Dalgıç’a teşekkür eden Beko, “Önümüzde yerel seçimler var. Parti içi kırgınlıkları bir kenara bırakmamız gerekir. Yerel seçimlerle ilgili hazırlıklarımızı şimdiden mutlaka yapmamız gerekir. Demokratik kitle örgütleriyle meslek odalarıyla siyasi parti temsilcilerimizle sendikalarımızla muhtarlarla halkımızla görüşerek, konuşarak, önümüzdeki yerel seçimlere hazırlık yapmamız gerekir” dedi. İlçe Başkanı Oran, CHP’nin, Çeşme’de en güçlü parti olma özelliğini koruduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Çeşme Belediye Başkanı Dalgıç ise “Demokrasiye inanıyorsak seçim sonuçlarını kabul etmemiz gerekir. Demek ki daha çok çalışmamız gerekiyor. 24 Haziran’da yapılan rejim değişikliğiydi. Rejim değişikliği, maalesef bu seçimin sonucunda başladı. Parti içindeki kıpırdanmaların zamanı değil. Şimdi yerel seçimler için hazırlanmamız gerekiyor” diye konuştu. l GÜNEŞ ATAGÖZ DHA