Ege Kızıltan çok dikkatli

Kızıltan çok dikkatli

13.01.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Göztepe’de transferde ince eleyip sık dokuyan Teknik Direktör Özcan Kızıltan denenmeye gelen gurbetçileri beğenmeyip gönderdi

Kızıltan çok dikkatli

Göztepe’de Antalya kampında denenen gurbetçilerden Deniz Aslan’dan sonra Tottenham’da yetişen Coşkun Ekin de geçer not alamadı. Teknik Direktör Özcan Kızıltan’ın olumsuz görüş belirttiği Coşkun İzmir’e getirilmedi. Ara transferde Yılmaz ve Rahman‘la yollarını ayırıp Elazığ’dan Hakan, Selçuk Efes’ten Oğuzhan’ı alan Göz-Göz, Diyarbakır’dan ayrılan Halil Zeybek için temaslarını sürdürüyor. Çorumspor maçının hazırlıklarını sakat Abdülvahit ve Burak Uça’dan yoksun sürdüren sarı-kırmızılı ekip, rakibine karşı olan şanssızlığını da kırmak istiyor. Çorum’la geçen sezon Yükselme Grubu’nda iki kez karşılaşan Göz Göz, İzmir’deki randevuyu 2-0 kaybetti. Bu maçın ardından öfkeli bir grup taraftar tesisleri bastı. Göztepe, Çorum’daki rövanşı ise 2-1’lik skorla kaybedip Ekstra Play-Off umutlarını tüketti. Bu sezon ligde ilk yarıda iki yenilgisi olan Göztepe, ilk hafta Çorumspor’a deplasmanda tek golle boyun eğdi.

Haberin Devamı

Amatöre gün doğdu
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kısıtlı olanaklarına rağmen ayakta durmaya çalışan amatör spor kulüplerine 14 Ocak Cuma günü yeni bir destek paketi daha açıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen “Amatör Spor Kulüplerine Spor Malzemesi Dağıtım Töreni” bu yıl Aşık Veysel Rekreasyon Alanında yapılacak. Törende, İzmir’de faaliyet gösteren 216 amatör spor kulübüne malzemeleri teslim edilecek.