Ege Koltuğa bağlandı hayata tutundu

Koltuğa bağlandı hayata tutundu

06.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Süleyman, annesinin kucağındayken camdan fırlayıp kamyonun altında kalarak öldü. Dün de 3 yaşındaki Ezgi Değirmenci, bebek koltuğu sayesinde kazada yara bile almadı

Koltuğa bağlandı hayata tutundu


Trafik kurallarına uymanın hayat kurtardığı gerçeği bir kez daha açıkça görüldü. Önceki gün Milas’ta meydana gelen kazada 1.5 yaşındaki Süleyman Ege Güney, annesinin kucağındayken otomobilin camından fırladı ve çarpıştıkları kamyonun tekerlekleri arasında can verdi. Bu büyük ihmalin sonucunda minik Süleyman, annesinin babasının hafif sıyrıklarla kurtulduğu kazada ölürken, dün Akhisar-Gördes yolunun 25. kilometresinde meydana gelen kazada 3 yaşındaki bir çocuk, araçtaki bebek koltuğu sayesinde hayata tutundu. İbrahim Değirmenci (29) yönetimindeki 45 DR 650 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle virajı alamayınca karşı yönden gelen 45 PP 154 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Haberin Devamı


Virajı alamadı
İbrahim Değirmenci ile eşi Akile Değirmenci (24) ve hafif ticari aracın sürücüsü Cüneyt Küçük, yaralandı. Otomobilde bulunan 3 yaşındaki Ezgi Değirmenci ise araçtaki bebek koltuğuna bağlı olduğu için kazadan yara almadan kurtuldu. Araçta sıkışan İbrahim Değirmenci, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkarıldı. Üç yaralı da hastaneye kaldırıldı. Yetkililer, emniyet kemeri ve bebek koltuğu mecburiyetini bir kez daha hatırlattı.

Yazarlar