Ege Konserler birbirini takip etti

Konserler birbirini takip etti

18.05.2018 - 01:02 | Son Güncellenme:

Sultanhisar’daki festival, 8-13 Mayıs tarihleri arasında, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Konserler birbirini takip etti

Sultanhisar’daki festival, 8-13 Mayıs tarihleri arasında, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Bu yıl Gürcistan, Ukrayna, Bulgaristan ve Bosna-Hersek’in konuk olduğu festivalin ilk gününde Sultanhisar Cumhuriyet Meydanı’nda yerli-yabancı halkoyunları gösterileri, Gocabeşli Derneği’nin konseri; Atça Cmuhuryiet Meydanı’nda ise Aydın Büyükşehir Halk dansları ve konseri vardı. İkinci günde ilçede Koliva Grubu, Atça’da Efe Dumancı konserleri gerçekleştirildi. 11 Mayıs’ta halk oyunları gösterileriyle çilek tadım etkinliği yapıldı. Ayrıca, çilek konulu resim yarışmasında dereceye giren Elif Nur Kıran, Meltem Akkoca ve Sarp Bartu Tunca’ya ödülleri verildi.
11 Mayıs’taki Atakan Türüdü ve Koliva konserleri yapıldı. 12 Mayıs’ta Nysa Zarafet Güzeli seçildi. Eda Yıldırımer birinci, Mesila Demir ikinci, Damla Turan üçüncü, Harika Boyraz ise dördüncü seçildi.

Haberin Devamı

İki dev sanatçı

Güzellerin taçlarının takılmasının ardından sahneye çıkan ünlü pop müziği sanatçısı Emre Kaya, şarkılarıyla meydanı dolduran Sultanhisarlıları coşturdu. 13 Mayıs’ta Çilek güzelleri seçildi. Esra Atay, Fatma Özlem Yağlıoğlu, Hatice Kocaoğlu, Çilek güzeli olarak tac giydi. Büyük festival, ünlü şarkıcı Burcu Güneş’in konseriyle sona erdi.