Ege KSK’de doğacaklar

KSK’de doğacaklar

09.08.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

G.Saray’da UEFA’yı kazanan Kerem, BJK ve Trabzon’da forma giyen Zafer usta golcü Yunus ve Bursalı Eser Kaf Kaf’ta eski günlerine dönmek istiyor

KSK’de doğacaklar

Karşıyaka Teknik Direktörü Reha Kapsal genç isimleri kadrosuna katmaya özen gösterirken, kariyerlerinde düşüş yaşamış futbolcuların KSK’de tekrar doğacağını söyledi. Kerem, Yunus, Eser ve Zafer gibi isimlerin Türk futboluna damgasını vurduğunu belirten Kapsal, “28 olan yaş ortalaması 23’e indi. İleriye doğru, tutarlı, kalıcı işler yapıyoruz. Son 15 yılın en istikrarlı kadrosunu yaratıyoruz. Karşıyaka’nın Süper Lig özlemine son vermek istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Taraftar sabırlı olsun
Uyum sorununu çabuk aştıklarını belirten Kapsal şöyle konuştu: “Kadromuzdaki 22 oyuncunun 14’ü genç. Samsun’u 2-0 yendiğimiz maçta ilk 11’de oynayan altı futbolcu 17-21 yaş arasındaydı. Kerem, Yunus, Zafer Demiray, Eser gibi kariyerlerinde büyük başarılara imza atan futbolcular da Karşıyaka’da yeniden vitrine çıkacaklar. Saha içerisinde ve dışındaki birlikteliği sağlayıp rekabeti arttırarak başarıya ulaşacağız. Taraftar biraz sabirlı olsun. Zaman içerisinde iyi işler yapacağız.”