Ege KSK Müftüoğlu ile yenilmiyor

KSK Müftüoğlu ile yenilmiyor

11.11.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kaf-Kaf, Denizlispor maçını yönetecek Kuddusi Müftüoğlu’nun düdük çaldığı maçtan hiç yenik çıkmadı. Yeşil-kırmızılılar, Müftüoğlu yönetiminde en kritik derbileri bile kazandı

KSK Müftüoğlu ile yenilmiyor

Karşıyaka, Denizlispor derbisini yönetecek hakem Kuddusi Müftüoğlu’nun düdük çaldığı maçlarda hiç yenilmedi. Yeşil-kırmızılı ekip, Müftüoğlu yönetiminde 2 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Müftüoğlu’nun görev yaptığı maçlarda Manisaspor (1-1), Kasımpaşa (1-1) ve 17 Mayıs 2010’daki Play-Off randevusunda Altay’la (0-0) berabere kalan Karşıyaka, 2003-04’te Göztepe’yi 5-2, 2009-10’da Altay’ı (2-0) yendi. Yeşil-kırmızılı ekipte bileği burkulan santrfor Şaban’ın tedavisi sürüyor.
1 TL’ye derbi
Denizli Atatürk Stadı’nda yarın oynanacak Ege derbisinde Karşıyalı taraftarlara kale arkası tribünde 550 kişilik yer ayrılacak. Kale arkasının bilet fiyatı 1 TL olarak açıklandı.

Haberin Devamı

Hangisi gülecek
Denizlispor-Karşıyaka derbisi, iki kulübün sezon başında transferleri için büyük çaba harcadığı yabancı golcüler Gohou ve Adiyiah’ı da karşı karşıya getirecek. Ganalı Adiyiah’ı Milan’dan kiralayan Karşıyakalılar, Denizlispor’un siyahi oyuncularını almak için çok mücadele ettikleri şeklindeki iddialarına , “İsteseydik zaten alırdık” diye cevapladı.