Ege KSK’nin rakibi gülmeyi unuttu

KSK’nin rakibi gülmeyi unuttu

03.12.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Karşıyaka’nın pazar günü konuk olacağı K. Erciyes son 7 maçta 13 puan kaybetti. Bu periyotta sadece Adana’yı (4-1) yenebilen Kayseri temsilcisi, Samsun’a mağlup oldu, Mersin , Kartal, Bolu, T.Linyit ve Diyarbakır’la berabere kaldı.

KSK’nin rakibi gülmeyi unuttu

Final niteliğinde bir maça daha çıkacaklarını söyleyen Kemal Kılıç, “Rakip üçüncü sırada olmasına rağmen aramızda 4 puan fark var. Galip gelip zirveyi bir an önce yakalamalıyız” dedi.

Haberin Devamı

Altay’ın derdi Eriş
Bank Asya 1. Ligi’nde ilk altı yarışına tutunmaya çalışan Altay, kendisine karşı İzmir’de hep ilginç sonuçlar alan Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş’e cumartesi günü bir kez daha rakip olacak. Teknik adamlık kariyerinin başında İzmirspor’la Altay’a 6-2 yenilince istifa etmek zorunda kalan Eriş, 2003-04’te Kayseriy’le 2004-05’te Manisaspor’la kazandı. Eriş, bundan sonraki dönemlerde Samsun ve Giresun’un başında yine Altay’ı yenen taraftı.

KASABA’NIN ŞERİFİ
İkinci Lig Beyaz Grup’ta lider Bandırmaspor’u 2-0 yenerek rakibinin namağlup unvanına son veren Turgutluspor’da Burhanettin Basatemur rüzgarı esiyor. Yedinci haftada 7 puanla 11. sırada devraldığı kırmızı-siyahlı ekibi adeta şaha kaldıran genç teknik adam, 9 maçta 22 puan kazandırdığı takımını dördüncü sıraya taşıdı.

Haberin Devamı

Göz Göz’e sürpriz
Adıyaman’ı 3-1 yenen Göztepe, Turgutlu’ya mağlup olan Lider Bandırma’yla arasındaki puan farkını 1’e indirmesine rağmen 3. sıraya geriledi. 10. haftadan beri lider takipçisi olan Göz-Göz, Gebze’yi 8-1 yenen İskenderun’un gol averajıyla altına indi. Göztepe’nin şimdi artı 18, İskenderun’un artı 22 gol averajı var.

Çamtepe kızgın
Altınordu Teknik Direktörü Yasin Çamtepe, İzmirspor karşısında 2-1 galip durumdayken özel maçın yarıda kalmasından lacivert-beyazlıları sorumlu tuttu. İzmirsporlu futbolcu Erhan’ın kendisine küfür ettiğini belirten Çamtepe, “Davranış hoş değildi. Teknik Direktör Dilaver Mutlu ve yöneticilerin engel olmaması bizi daha çok üzdü” dedi.