Ege KSK’ye özel prim sistemi

KSK’ye özel prim sistemi

30.08.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig hedefine ulaşmak için güçlü kadro kuran Karşıyaka, yeni sezonda başarıya endeksli yeni bir prim sistemi uygulamaya hazırlanıyor.

KSK’ye özel prim sistemi

2. Başkan Nazım Torbaoğlu, “Geçen sezon galibiyete ve deplasman beraberliklerine ödül veriliyordu. İç saha beraberliğine prim yoktu. İzmir’deki mağlubiyetlere ise ceza uygulanıyordu. Takım iddiasını kaybettikten sonra bile galibiyetlere prim ödendi. Yeni sezonda ilk 2 sıra, 2 ile 6. sıra ve 6 ile 10. sıra arasına farklı primler belirlenecek. Takım 10. sıranın altına düşerse ödül alamayacak. Derbiler ve özel önem taşıyan karşılaşmaların primi de özel olacak. Sistem üzerinde çalışıyoruz” diye konuştu.

İki gün tatil
Karşıyaka, dün sabah yaptığı idmanın ardından iki günlük bayram iznine çıktı. Adiyiah, Milli Takım kampına katılmak için ülkesi Gana’ya gitti. Gana 2 Eylül’de Svaziland, 5 Eylül’de Brezilya ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Manisa’da son vuruş sancısı
Manisaspor, sezon açılış törenine konuk olduğu Balıkesirspor’la oynadığı özel maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, sergilenen futbol Teknik Direktör Kemal Özdeş’i memnun etmedi. Ppozisyon üretme konusunda sorun yaşanmazken, son vuruşlardaki yetersizlik ve savunmadaki hatalar, Özdeş’i kızdırdı.