Ege Küllerinden doğdu

Küllerinden doğdu

07.08.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Transfer ettiği 13 futbolcunun da katkısıyla Süper Lig’e çıkmak isteyen Göz Göz, muhteşem taraftarlarıyla yeni büyük başarılara imza atmaya hazırlanıyor. Camia, ligin başlayacağı günü sabırsızlıkla bekliyor

Küllerinden doğdu

Bank Asya 1. Ligi’nde 2003-04 sezonundan sonra ilk kez sahne alacak Göztepe, Süper Lig hedefine ara vermeden ulaşmak için güçlü bir kadro kurdu. Tarihinin en karanlık dönemini yaşadığı 2003-2007 yılları arasında devler arenasından amatör kümeye kadar gerileyip küllerinden doğan Göz Göz, Teknik Direktör Özcan Kızıltan’la sözleşme yeniledi. 2. Lig’de şampiyonluğa ulaşan kadrodan 14 isimle vedalaşan kurmaylar, 11 futbolcuyu bünyede tuttu. 13 transfer yapıp tecrübeli isimleri, genç futbolcularla harmanlayan Göztepe sadece kalesinde değişiklik yapmadı.
Anıl tek başına
Kalede Akın ve Murat güvenoyu alırken, Vedat’la da nikah tazelendi. Geçen sezon forma giyen dört stoperden yalnızca altyapıda yetişip takımda kalan tek futbolcu olan Anıl’ı kadrosunda tutan Göztepe, Karabük’ten Bülent Bal, Rize’den Evren, Mersin’den Fuat’ı renklerine kattı. Defansın sağı Yüksel ve Ulaç, solu ise Ömer Ateş’le güçlendi. Orta sahada kaptan İlhan’ın yanı sıra Hakan, Emin ve Burak Uça takımda kaldı. Kasımpaşa’dan Korhan sağ kanatta, Aydın Karabulut ile Gürhan Gürsoy sol kanatta forma giyecek.
Yeni transferler Şamil ve Samet de alternatifli orta sahanın gücüne güç katacak. Yıldız santrforu Tayfun’u kadrodan eleyen Göz Göz, gol kralı Yasin Avcı’yı transfer etti. Almanya’da keşfedilen Emre, geçen sezondan takımda kalan Türker ve Uğur da ileri uçta yarış halinde olacak. Futbol Federasyonu’nun ligle ilgili kararını bekleyen Göztepe, forvete iki futbolcu daha transfer edecek.

Haberin Devamı

KİMLER GİTTİ KİMLER GELDİ
GELENLER: Bülent Bal, Yasin Avcı, Aydın Karabulut (Karabük), Şamil Ünal (İskenderun DÇ), Gürhan Gürsoy (Bugsaş), Evren Kürkçü (Çaykur Rize), Ulaç Çağlayan (Körfezspor), Emre Öztürk (Sandhausen), Yüksel Kayaalp (Altay), Ömer Ateş (Boluspor), Fuat Onur (Mersin İdmanyurdu), Korhan Öztürk (Kasımpaşa) ve Samet Albayrak (Adana DS).
GİDENLER: İzzet, Tayfun, Ferhat, Serdar, Raşit, Orhan, Ahmet, Bayram, Halil, Eray, Uğurtan, Abdülvahit, Mehmet Yılmaz ve Burak Keskin.
KALANLAR: Akın, Vedat, Murat, İlhan, Hakan, Emin, Burak Uça, Anıl, Ramazan, Türker ve Uğur.