Ege Kürüm’e yakın takip

Kürüm’e yakın takip

13.08.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

AK Partili örgütü, CHP’li Başkan’ın yazlığının bulunduğu Ayvalık’taki siteye, belediye imkanlarıyla park yaptırdığını fotoğraflarla belgeledi

Kürüm’e yakın takip

Karabağlar Belediye Başkanı CHP’li Sıtkı Kürüm, Balıkesir’in Ayvalık İlçesi Cunda Yarımadası’ndaki yazlığının önündeki parka bank ve spor aletleri koydu. Ekipman Karabağlar Belediyesi’ne ait bir kamyon ve bir kamyonetle taşındı, belediye personeli tarafından yerleştirildi. Ancak tüm çalışmalar AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar’ın yönetimindeki operasyonla fotoğraflandı.
Ayvalık’tan destek
İhbar üzerine hareket geçen Uçar, araçların plakalarını AK Parti Ayvalık ilçe yöneticilerine bildirdi ve onlardan araçları takip etmelerini istedi. Partililer belediye araçlarının fotoğraflarını çekti. Uçar, fotoğrafları 450 medya mensubunun elektronik posta adresine mailinden gönderdi.
Uçar, Karabağlar’da sert muhalefete başladıklarını belirterek, “Bu ihbarı alınca Ayvalık’taki teşkilatın yardımını istedim. Fotoğraf çekildiğini anlayınca kaçarken Bergama’da araçlar aşırı hızdan ceza da almış. Cunda ne zaman Karabağlar’a bağlandı? ” dedi.

Yazarlar