Ege ‘Kuzeyşehir bir fırsat’

‘Kuzeyşehir bir fırsat’

28.08.2017 - 06:37 | Son Güncellenme:

Yücesoy Mühendislik’in Menemen’de yaşama geçirdiği Kuzeyşehir’de düzenlenen özel gece renkli görüntülere sahne oldu. 300’e yakın konuğun katıldığı gecede, “200 milyonluk yatırım Kuzeyşehir’e katılan kazanacak” vurgusu yapıldı

‘Kuzeyşehir bir fırsat’

Kuzeyşehir projesiyle hem yatırımcılara hem de konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat yarattıklarını söyleyen Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Üyesi Evren Gökçöl, Menemen’de nitelikli konut ihtiyacına cevap vermek için yeni projeler ürettiklerini belirtti. Eğitim, ticaret ve sanayi projelerinin giderek yoğunlaştığı bir bölgede yer alan Kuzeyşehir projesinin, Menemen Atatürk Mahallesi’nde 30 bin metrekare alan üzerinde yapımının sürdüğünü belirten Gökçöl, projenin gerek sosyal donatıları, gerekse de inşaat kalitesi açısından yoğun talep görmesinden büyük memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Haberin Devamı

‘En avantajlı nokta’

30 bin metrekare arazi üzerinde 400 konuttan oluşan Kuzeyşehir Projesi’ne bu yıl içinde 250 konut daha ilave edileceğini belirten Gökçöl, “Proje ilerleyen aşamada ek inşaat alanlarının açılmasıyla birlikte bin konuta ulaşacak. Toplam 150 milyon liralık yatırımla yola çıkan Kuzeyşehir Projesi, 250 konutun ilave edilmesiyle birlikte 200 milyon liralık yatırım kapasitesine ulaşacak. Proje her ay yaklaşık yüzde 2 değer kazanıyor. Aralık 2018’de evlerin teslimiyle birlikte minimum yüzde 55 değer kazanmış olacak. Projedeki konutların şimdiden yüzde 50’sinden fazlası satıldı” diye konuştu.

Yücesoy Kuzeyşehir’in İzmir’in en avantajlı noktalarından biri olduğuna dikkat çeken Evren Gökçöl, şöyle devam etti: “Çevre Yolu, İZBAN, Çanakkale Otoyolu ve Manisa şehir merkezine doğrudan ulaşım sağlayan İzmir-Manisa yolu bu bölgeden geçiyor. Menemen Plastik Organize Sanayi Bölgesi’ne de komşu bir konumda olan Yücesoy Kuzeyşehir’in sakinleri, bu sayede İzmir Karşıyaka ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi’ne 25 dakikada ulaşıyor. Ayrıca İzmir sanayisinin kalbi konumundaki Aliağa, Yücesoy Kuzeyşehir’in yanı başında yer alıyor. Menemen İZBAN durağından hiç aktarma yapmadan 22 dakikada Karşıyaka, 40 dakikada Alsancak ve 70 dakikada havalimanına gidilebilecek.”